Kring Zuid: Nieuwjaarsbijeenkomst @Zuyd Hogeschool

Nevi & Zuyd Hogeschool brengen inkoopprofessionals en studenten bij elkaar!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Nieuwjaarsbijeenkomst Nevi bij Zuyd Hogeschool
Inclusief diner, kennissessie en netwerken
Nevi NEXT

We gaan proosten op het nieuwe inkoop jaar 2020! Tijdens deze bijeenkomst brengen we Nevi-professionals en studenten bij elkaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst bij Zuyd Hogeschool in Heerlen. Tevens zal Nevi de nieuwe missie/visie Nevi NEXT en de strategische koers uiteenzetten. Nevi wil dit met jou delen en hoort graag jouw mening!

Een nieuw jaar, sparren met studenten en een nieuwe start met Nevi-NEXT!

Nog even en dan is 2019 alweer voorbij, een turbulent (inkoop-)jaar mag je wel zeggen; óók voor Nevi. Zoals bekend is Nevi voortvarend bezig aan een nieuwe koers; Nevi Next. Nevi vindt het belangrijk deze koers te delen met de leden en het begin van een nieuw jaar is een super moment om alle leden te betrekken bij deze nieuwe visie. Nevi is ook heel benieuwd wat jullie als leden daarvan vinden!

Nevi is zich ook bewust van het feit dat de (inkoop-) jeugd de toekomst heeft. Een van de speerpunten uit de nieuwe visie van Nevi is de samenwerking met Hogescholen. Om dat kracht bij te zetten wordt de nieuwjaarsbijeenkomst in 2020 georganiseerd bij Zuyd Hogeschool in Heerlen, Academie Facility Management. Zo wordt er een basis gelegd voor nieuwe inkoopprofessionals. 4e jaars studenten van de minor inkoopmanagement zullen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst en willen graag contact leggen met inkoopprofessionals uit het werkveld… 

Dus kom als lid van Kring Zuid naar Zuyd op 14 januari 2020; we zien je graag!

  

Praktische informatie

Programma

17.00 - 18.00 Inloop met hapjes/buffet

18.00 - 18.10 Welkom door NEVI en Zuyd Hogeschool

18.10 - 18.30 Presentatie Academie Facility Management 

18.30 - 19.00 Spreker Ruud Olthoff, missie/visie NEVI Next

19.00 - 19.15 Paneldiscussie, doe mee!

19.15 - 19.30 Pauze

19.30 - 20.00 Cabaratier Wichard de Benis houdt ons een spiegel voor

20.00 - 21.30 Netwerkborrel

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.