Kring Zuid: Huidige stand van zaken van inkoop software

Hoe reageren mensen op techniek en wat is de huidige stand van zaken van de systemen die het source to pay proces ondersteunen?

Tilburg - 25 November 2019 17:00 - 22:00

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Huidige stand van zaken van inkoop software
Artificial Intelligence
Diner
Kennissessie en netwerken

MindLabs (wordt gefinancierd door opleidingsinstituten en de regionale overheid) staat voor onderzoek naar hoe mensen reageren op techniek, of hun gedrag n.a.v. ontwikkelingen kan worden voorspeld en in hoeverre menselijk gedrag technische ontwikkeling beïnvloed. Frank Hermans van Mindlabs zal ons meenemen in het onderwerp Artificial Intelligence en de veranderende rol met de leveranciers hierdoor.

Achraf Talhaoui van Qando zal ons zijn kijk op de huidige staat van inkoopsoftware delen. Achraf is voor de Nevi geen onbekende spreker en staat altijd garant voor een leuke sessie waarbij kennisdelen voorop staat.

Meld je snel aan voor deze leuke avond in een inspirerende omgeving!

Over NEVI Kring Zuid Nederland

NEVI Kring Zuid bestaat uit circa 1500 enthousiaste NEVI-leden die vanuit hun inkoop gerelateerde functies binnen (non)profit organisaties, deel uitmaken van het kennisnetwerk voor inkoop en supply management in Nederland. Het energieke Kringbestuur Zuid voorziet haar leden van een aantrekkelijk jaarprogramma waarin een goede mix wordt geboden tussen praktijk en theorie. We zien je graag bij een van onze bijeenkomsten!

Praktische informatie

Locatie

Tilburg Lochal
Seats2meet
Burg. Brokxlaan 1000
5041 SG TILBURG

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.