Kring NoordWest`De psychologie van het overtuigen`

Als inkoper ben je een spin in het web, maar heb je ook te maken met een enorm krachtenveld. Intern moet je de belangen dienen van verschillende stakeholders, terwijl de leverancier ook probeert succesvol te zijn bij jouw bedrijf.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

•    Hoe breng je die belangen bij elkaar en door wie laat jij je wel of niet beïnvloeden?
•    Een verkoper probeert jou als inkoper, maar ook zoveel mogelijk mensen om jou heen te beïnvloeden en te overtuigen. Hoe pakt een verkoper dat precies aan?
•    Heb jij door hoe en wanneer jij beïnvloed wordt en door wie?
•    En hoe ga je hier vervolgens zo goed mogelijk mee om?

Praktische informatie

Ben Mastboom geeft ons een unieke inkijk in de wereld van verkoop en hoe een verkoper probeert jou en de mensen om jou heen te beïnvloeden met maar 1 doel: de deal scoren! We beginnen met een uur uitleg van Ben waarin hij meer zal vertellen over de psychologie van het overtuigen. Na deze theorie is er gelegenheid voor een broodje en een drankje, waarna we verdergaan in groepjes om d.m.v. workshops zelf met dit onderwerp aan de slag te gaan. We besluiten deze leerzame avond met een algemene wrap-up waarbij we kunnen leren van elkaars inzichten. Bij de afsluitende borrel is er nog volop gelegenheid tot napraten en netwerken.

Over Ben Mastboom:
Ben Mastboom is directeur & Head Lecturer bij de Sales Leadership Academy. In die rol is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de inmiddels bekroonde Post-HBO en (inter)nationaal geaccrediteerde Sales Leadership programma's - in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen - voor Senior Accountmanagers en Salesmanagers. Opleidingen die uitgevoerd worden op basis van de Your way of Selling® aanpak. Sales & marketing zijn twee competenties die niet ophouden bij de landsgrenzen. ‘s Werelds grootste sales & marketing associatie Sales & Marketing Executives International (SMEI) verbindt over de hele wereld professionals op alle niveaus met haar persoonlijke en zeer professionele community. Ben is als Senior Vice Chair Board Member of the International Board verantwoordelijk voor de realisatie van de groei van ‘s werelds grootste sales- en marketingassociatie SMEI binnen Europa. Doel: sales- en marketing professionals in alle Europese landen succesvol te laten zijn in hun vak.

Inloop: vanaf 16.30 uur
17.00 uur Ben Mastboom: De psychologie van het overtuigen
18.00 uur Hapje eten met een drankje
19.00 uur Workshop 1 - in groepjes aan de slag en zelf oefenen
19.30 uur Workshop 2 - in groepjes aan de slag en zelf oefenen
20.00 uur Terugkoppeling vanuit de groepen en inzichten delen
20.30 uur Netwerkborrel

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.