Kring Noord: Social Return op Nivo!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe gaan aanbestedende diensten en de markt om met Social Return?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Hoe creëer je maatschappelijke waarde bij inkooptrajecten?
Voorbeelden van Social Return in de praktijk
Een kijkje in de keuken bij een noordelijke facilitaire dienstverlener

Na de succesvolle bijeenkomst eind november bij de Gemeente Groningen in samenwerking met Werk in Zicht organiseert NEVI Kring Noord een praktische bijeenkomst over Maatschappelijk Verantwoord ondernemen in Leeuwarden. Hoe gaan aanbestedende diensten en hoe gaat de markt om met Social Return?

De overheid stimuleert dat iedereen die moeite heeft deel te nemen aan het arbeidsproces de kans krijgt ervaring op te doen op de arbeidsmarkt. Daarom verlangt de publieke sector van haar leveranciers dat zij zich inzetten voor social return: het bieden van arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe gaat dit in de praktijk en wat kun je ermee als inkoper?

Programma

15:30 - Inloop met koffie / thee

16:00 - Drie presentaties:

17:00 - Afsluiting en Borrel

17:30 - Einde

NIVO Groep

NEVI Kring Noord is te gast bij de NIVO Groep. Namens NIVO zal Pieter Oosterloo (Directeur Facilitair) optreden als gastheer. NIVO is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld van een schoonmaakbedrijf tot een vraaggestuurde facilitaire dienstverlener met een zeer breed pakket aan diensten. NIVO onderscheidt zicht door middel van een moderne en vooral duurzame kijk op facilitaire zaken van vandaag de dag. Geen ingewikkelde verhalen maar een transparante, platte organisatie met als motto: waar maken wat afgesproken is! Kijk voor  meer informatie op de website www.nivogroep.nl

NEVI Kring Noord

NEVI Kring Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de kring waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.

Praktische informatie

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van NEVI (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.