Kring Noord: Rondleiding bij Royal FloraHolland

Vroeg in de ochtend is het al een drukte van belang bij de bloemenveiling in Eelde. Tijdens de rondleiding kun je meemaken hoe de ervaren handelaren de bloemen inkopen in het centrum van de internationale bloemenhandel. Na afloop kun je netwerken en genieten van een ontbijt.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

De bloemenveiling is een wereld op zich. Je moet er vroeg voor opstaan, maar dat is een bezoek aan de veiling meer dan waard! Beleef de drukte op de vloer, zie de handelaren kopen bij de klok en verbaas je over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit bijna 50 landen die iedere dag verhandeld wordt. Als bezoeker van Royal FloraHolland kun je het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. Je staat in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Programma

7:15 uur - Inloop en aanmelding

7:30 uur - Rondleiding met gastvrouw Jeanne de Vries: ervaar de inkoop van de bloemen tijdens de veiling

9:00 uur - Netwerken, ontbijt en einde rondleiding

9.30 uur - Einde

Over RoyalFlora Holland

RoyalFlora Holland is al meer dan honderd jaar dé marktplaats voor bloemen en planten. In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale markplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers, onze klanten. Dit doen we al meer dan 100 jaar, met trots. We brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan diensten en werken intensief samen met nieuwe en bestaande partners in de sierteeltsector. Zo voorzien we met elkaar elke dag de wereld van verse bloemen en planten.

Bekijk de historie van Royal FloraHolland in deze video

Over NEVI Kring Noord Nederland

De provincies Friesland, Groningen en Drenthe is de regio van Kring Noord Nederland. Jaarlijks organiseren zij vele events en tweejaarlijks het Noord Nederlands Inkoopcongres (NNIC). De achterban is vooral afkomstig uit de industrie, publieke sector en gezondheids- en welzijnszorg. Het bestuur onderhoudt nauwe banden met het HBO-inkooponderwijs in de provincie.

Praktische informatie

Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanuit Zwolle/Groningen:

  • Vanaf de snelweg Zwolle-Groningen (A28) neemt u de afslag Eelde (afrit 37).
  • Na de afslag gaat u linksaf en voorbij de brug over het Noord-Willemskanaal neemt u de afslag ‘Bloemenveiling/Flowerdome’ naar rechts.

Openbaar vervoer

Vanuit Assen:

  • Je kunt vanuit Assen (NS-station) buslijn 51 nemen.
  • Deze vertrekt op werkdagen om 11 minuten en 41 minuten over het hele uur.
  • Je kunt uitstappen bij de halte ‘de Punt’. Vanaf deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de bloemenveiling.

Vanuit Groningen:

  • Je kunt vanuit Groningen (NS-station) buslijn 52 nemen.
  • Deze vertrekt op werkdagen om 4 minuten en 34 minuten over het hele uur. Je kunt uitstappen bij de halte ‘Bloemenveiling’.
  • Daarnaast kun je vanuit Groningen (NSstation) buslijn 51 nemen.
  • Deze vertrekt op werkdagen om 14 minuten en 44 minuten over het hele uur.
  • Je kunt uitstappen bij de halte ‘de Punt’. Vanaf deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de bloemenveiling.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.