Kring Noord: Ontbijtsessie bij Holthausen

Op woensdagochtend 10 april 2019 organiseert NEVI Kring Noord een ontbijtsessie mét een kijkje in de keuken bij Holthausen in Hoogezand. 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Algemeen Directeur Stefan Holthausen over veiligheid & duurzaamheid
Wat kan waterstof betekenen voor het wagenpark van jouw organisatie?
Rondleiding Holthausen
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Let op: dit evenement is vol. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar evenementen@nevi.nl of meld je aan voor een ander event van Kring Noord: het Noord Nederlands Inkoopcongres of Social Return op Nivo.

Ontbijtsessie

Stefan Holtausen, Algemeen Directeur bij Holthausen Groep behandelt de thema’s veiligheid en duurzaamheid tijdens een ontbijtsessie, waarna een rondleiding volgt door dit familiebedrijf in Hoogezand. Creatief en duurzaam ondernemer Holthausen zal ons meenemen in de energietransitie en de rol die waterstof daarbij kan spelen. Vervolgens wordt bekeken wat waterstof voor het wagenpark van organisaties kan betekenen en waar wij als inkopers rekening mee kunnen houden bij het verduurzamen van het wagenpark.  

Programma

8:00 uur - Inloop met ontbijt
8:15 uur - Ontbijtsessie en presentatie Algemeen Directeur Stefan Holthausen
9:30 uur - Rondleiding Holthausen
10:30 uur - Einde programma

Over Holthausen

Benieuwd naar de organisatie en de ontwikkelingen binnen Holthausen? Deze filmpjes geven een paar voorbeelden:

Net als NEVI Kring Noord vindt Holthausen het van belang om de krachten van organisaties in het noorden te bundelen. Hier is nog eens terug te zien hoe NEVI Kring Noord een inkoopparagraaf voor het Tesla bidbook aanbood aan de Provincie Groningen. 

Praktische informatie

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor NEVI leden. Mocht je je hebben aangemeld en toch verhinderd zijn, dan willen wij je vragen om je tijdig af te melden door een e-mail te sturen naar evenementen@nevi.nl. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus dan krijgen andere belangstellenden ook een kans om alsnog te deelnemen. Daarnaast worden onnodige kosten voor de organisatie hierdoor voorkomen. 

Let op: dit evenement is vol. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar evenementen@nevi.nl.

NEVI basic

€ 99,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.