Kring Noord: Ontbijtsessie Aanbestedingsrecht

Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert Nevi Kring Noord Nederland in samenwerking met PlasBossinade | Advocaten en Notarissen een ontbijtsessie actualiteiten aanbestedingsrecht.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Rechtsbescherming
Mogelijkheid tot herstel
Raamovereenkomsten
Wijzigingen
Ontwikkelingen in de markt en invloed op aanbestedingen

Dit evenement is inmiddels volgeboekt, je kunt je hier niet meer voor inschrijven.

Het recht is voortdurend in beweging, zo ook het aanbestedingsrecht. Wij nemen je tijdens deze ontbijtsessie mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht. Daarbij zullen wij in ieder geval aandacht besteden aan de onderwerpen zoals hierboven genoemd. Uiteraard willen wij ook de onderwerpen bespreken die jij interessant vindt. Graag horen wij welke onderwerpen dat zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. We zien je graag op 24 oktober 2019, tot dan!

Sprekers: Peter Hoekstra, Marijn Nuijens en Rima Jengibarjan

Peter Hoekstra adviseert en procedeert op het gebied van het aanbestedingsrecht, het mededingingsrecht en de raakvlakken daartussen. 

Marijn Nuijens houdt zich dagelijks bezig met adviezen en geschillen in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht. Hij heeft ook veel ervaring met arbitrageprocedures.

Rima Jengibarjan houdt zich als advocaat voornamelijk bezig met ondernemingsrecht en aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij nauw betrokken bij vraagstukken van klanten in de zorg en mededingingsrechtelijke kwesties.

Over PlasBossinade

Als toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland biedt PlasBossinade advocaten en notarissen heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor juridische vragen en problemen van organisaties, overheden en instellingen.

Over Nevi Kring Noord

De provincies Friesland, Groningen en Drenthe is de regio van Kring Noord Nederland. Jaarlijks organiseren zij vele events en tweejaarlijks het Noord Nederlands Inkoopcongres (NNIC). De achterban is vooral afkomstig uit de industrie, publieke sector en gezondheids- en welzijnszorg. Het bestuur onderhoudt nauwe banden met het HBO-inkooponderwijs in de provincie.

Praktische informatie

Programma

08:00 Inloop met ontbijt

08:30 Presentatie Peter Hoekstra en Rima Jengibarjan

10:30 Afsluiting

Parkeren

Parkeergelegenheid (kosteloos) op locatie.

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 5 introducees.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.