Kring Noord: Hanze Inkoopseminar 2020

Digitalisering van inkoop

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Digitaliseren van inkoop en de kansen voor de moderne inkopers
Lokaal en Regionaal - resultaten uit IPNN Spendanalyse door studenten
Digitalisering en de Next Generation Procurement
Uitreiking Nevi Purchase Promise Award door Roland Hovius

Op 29 januari 2020 is het zo ver! De 15e editie van het Inkoopseminar 2020 is aangebroken. Ditmaal met het thema: Digitalisering van inkoop. Deze editie wordt mede georganiseerd door studenten van het Instituut voor Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen.

Tijdens het Inkoopseminar staat inkoop centraal. Studenten van de minor Inkoop presenteren de resultaten van hun praktijkopdrachten door middel van poster-presentaties aan het publiek. Dit publiek bestaat onder andere uit professionals uit het vakgebied zelf. Door het Inkoopseminar komen de twee werelden samen! Kennis en ervaringen kunnen hier vrij worden gedeeld.

Gastsprekers & dagvoorzitter

Mira Bloemen-Bekx MA - Dean Instituut voor Facility Management

Mira Bloemen-Bekx is Dean en is gepromoveerd op opvolging in familiebedrijven (Universiteit van Hasselt). Ze bouwt binnen en buiten de Hanze aan opleiding Facility Management. Ze legt daarbij verbinding, brengt mensen in beweging en staat open voor nieuwe ideeën en perspectieven.

Professor Dr. Frank Rozemeijer - Universiteit van Maastricht

Frank Rozemeijer is in 2000 gepromoveerd op organisatievormen bij inkoop. Hij is één van de Nevi professoren op het terrein van inkoop en supply management. Daarnaast verricht hij consultancy werk en trainingen voor het bedrijfsleven. Hij gaat onder andere in op de toekomstige competenties van inkopers: creativiteit, moed en verbinden.

Drs. Antoinette Vriend - Kennispartner E-proQure

Antoinette Vriend is interim manager en coach bij Omnifocus. Ze heeft ruim 25 jaar praktijkervaring in het transformeren van bedrijfsvoeringsprocessen en afdelingen. E-proQure doet permanent onderzoek naar de belangrijkste ontwikkelingen in het marktaanbod van inkoopsystemen en best practices. Welke kansen bieden deze voor de inkopers van morgen?

Willem van der Kolk MSc - Dagvoorzitter

Willem van der Kolk werkt als programmamanager bij de Gemeente Amsterdam. Hij is mensgericht en zoekt de verbinding.  Willem is een creatief en analytisch denker waarbij toepasbaarheid altijd voorop staat. SIFM alumnus met een master in FM en Nevi 1.

Praktische informatie

Het evenement is gratis te bezoeken en vindt plaats in congresruimte de Appel, Zernikeplein 7 te Groningen. I.v.m. bouwwerkzaamheden en andere evenementen zijn de parkeermogelijkheden op deze dag beperkt. We adviseren u om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Mocht u toch met de auto komen dan raden wij u aan om te parkeren bij P+R Reitdiep. Van daaruit gaan pendelbusjes naar het Zernikeplein. De pendelbusjes rijden tussen 13:30 – 14:30 uur en tussen 17:00 – 19:00 uur. Houdt u rekening met extra reistijd.

Programma

14:00     Inloop met koffie en thee

14:30     Welkom door Willem van der Kolk (dagvoorzitter) en Mira Bloemen-Bekx

14:40     De eerste 6 studententeams pitchen hun onderzoek

14:50     'Digitaliseren van inkoop en de kansen voor de moderne inkopers' - Antoinette Vriend

15:10     De volgende 5 studententeams pitchen hun onderzoek

15:20     'Lokaal en Regionaal' - resultaten uit IPNN Spendanalyse door studenten

15:30     Pauze + posterpresentaties met studenten

16:10     Pitches finalisten Nevi Purchase Promise Award

16:30     'Digitalisering en de Next Generation Procurement' - Frank Rozemeijer

17.00     Uitreiking Nevi Purchase Promise Award

17:10     Netwerkborrel

Aanmelden

Het wordt een middag die volledig in het teken staat van inkoop. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Hanze Hogeschool.  

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.