Kring Noord: Aanbestedingen werken, hoe werkt dat?

Het aanbesteden van werken is een vak apart en staat tegenwoordig vaak in de schijnwerpers. Thema’s als samenwerking met de markt en een evenwichtige risicoverdeling krijgen veel aandacht. In deze sessie gaan kijken hoe de juiste keuzes te maken en zoomen we in op het Bouwteam. 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Welke contractvormen zijn er binnen de grond-weg en waterbouw en de utiliteitsbouw?
Hoe kies je de juiste contractvorm?
Waarom en hoe een Bouwteam?
Aanbesteden met het ARW 2016

Dit evenement is volgeboekt, het is niet meer mogelijk je hiervoor in te schrijven.

De manier waarop we bouwen en hoe opdrachtgevers samenwerken met aannemers verandert. Hierdoor verandert ook het contractenlandschap en de eisen die we stellen in aanbestedingen van werken. In deze sessie staan we stil bij de meest voorkomende contractvormen, hoe daar een juiste keuze in te maken en gaan we ook specifiek in op het Bouwteam, een steeds vaker voorkomende samenwerkingsvorm binnen de bouw.  

Over Kring Noord

De provincies Friesland, Groningen en Drenthe is de regio van Kring Noord Nederland. Jaarlijks organiseren zij vele events en tweejaarlijks het Noord Nederlands Inkoopcongres (NNIC). De achterban is vooral afkomstig uit de industrie, publieke sector en gezondheids- en welzijnszorg. Het bestuur onderhoudt nauwe banden met het hbo-inkooponderwijs in de provincie.

Praktische informatie

Programma

15.00 Ontvangst met koffie/thee

15.30 Start Sessie 

17.00 Borrel

Parkeren

Bij De Drentse Zaak is er zeer beperkte mogelijkheid om te parkeren op het terrein van de Drentse Zaak. Wij adviseren je te parkeren (op eigen kosten) in de parkeergarage Torenlaan (Torenlaan 18, 9401 HR Assen) in het centrum van Assen. Vanaf hier ben je binnen 5 minuten in De Drentse Zaak. 

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 4 introducees.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.