KO: Hoe effectief stuur ik mijn leverancier aan?

Als inkoop en/of leveranciersmanager sta je voor de opgave om gedaan te krijgen wat je hebt afgesproken. Je ondervindt regelmatig dat de mensen die je aanstuurt iets anders doen dan wat je met ze hebt afgesproken. Het is jouw wens om hier meer grip op te krijgen en er uit te halen wat er in zit!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Schitterende locatie: Landgoed Klarenbeek
Organizational Behavior Management
Leveranciersrelatie

Organizational Behavior Management is een wetenschappelijke management methode om gedrag structureel te veranderen. Op basis van de OBM-principes hebben wij een methode ontwikkeld, waarmee we de kwaliteit van het aansturen van inkoop- en/of contractmanagement professionals structureel kunnen verbeteren. Wij ervaren namelijk dat de kwaliteit waarmee inkopers en contractmanagers de (medewerkers van) leveranciers aansturen veel effectiever kan en daarbij veel kwesties kunnen worden voorkomen.

Tijdens deze kringbijeenkomst nemen wij je mee in hoe OBM gedragsmanagement binnen een inkoop-verkoop relatie werkt. En hoe je als inkoop/contractmanager kritisch naar je eigen aanstuurstijl kunt kijken om daarmee meer uit jouw leveranciersrelatie te halen.

Geïnteresseerd in OBM gedragsmanagement binnen jouw leveranciersrelatie? Schrijf je dan snel in want het aantal deelnemers voor deze kringbijeenkomst is beperkt tot 25!

Over Kring Oost

In een regio met een grote variëteit aan bedrijven en overheden is onze actieve en dynamische Kring Oost Nederland actief. Zowel de zakelijke dienstverlening, de publieke sector met overheden, semi-overheden en onderwijsinstellingen, alsook de maakindustrie zijn ruim vertegenwoordigd. Deze grote verscheidenheid zorgt voor een afwisselend programma waarin collega inkopers vanuit verschillende invalshoeken voortdurend ideeën, kennis en ervaring met elkaar uit kunnen wisselen. Eens in de 2 jaar organiseert de kring het Oost Nederland Congres.

Praktische informatie

Programma

17.30  inloop – hapje / drankje

18.30 – 20.00 Presentatie en discussie

20.00 – 20.30 Netwerk borrel

Parkeren

Via de ingang aan de Kopermolenweg 9 kan er geparkeerd worden op de aangegeven parkeerplaats, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.