Kennissessie Publiek@De Nederlandsche Bank

Deze bijeenkomst is vol.Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar evenementen@nevi.nl o.v.v. je NEVI nummer of gegevens

NEVI Publiek organiseert: De eerste kennissessie bij De Nederlandsche Bank!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Actuele thema’s en kennisontwikkeling
Best practices toonaangevende partijen
Kennisdeling met vakgenoten
Publieke sector
Netwerken

In 2018 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, Gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar je zelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en je zelf continu up to date houdt. 

Praktische informatie

Vanaf januari vind je meer informatie over het thema dat behandeld wordt en waar en wanneer de andere kennissessies plaatsvinden.

13.00    Inloop koffie/thee
13.30    Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40    Korte update NEVI Publiek
13.50    Korte presentatie DNB – ins en outs rondom inkoop en organisatie; kansen en uitdagingen
14.10    Spreker 1 – inhoud – 45 minuten en 15 minuten discussie
15.10    Breakout sessie
15.40    Terugkoppeling Break out sessie en vervolgstappen
16.00    Spreker 2 – inhoud – 45 minuten en 15 minuten discussie
17.00    Netwerken/borrel
17.45    Einde

Adres: Westeinde 1, 1017 ZN AMSTERDAM

De bijeenkomst (Kennissessie Publiek) is alleen toegankelijk voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de Publieke sector.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.