Kennissessie Publiek @ Nationale Politie

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Inkooporganisatie van de Nationale Politie
Ontwikkelen van jezelf en inkoop
Exclusief voor NEVI publiek leden
Netwerken met vakgenoten

Let op: dit evenement is vol. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar evenementen@nevi.nl of meld je aan voor de Kennissessie NEVI Publiek @ gemeente Zoetermeer of voor de Kennissessie NEVI Publiek @ UWV.

Kennissessie NEVI Publiek @ Nationale Politie

De eerste kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op 11 april bij de Politieacademie in Warnsveld. Tijdens deze kennissessie krijg je een kijkje achter de schermen van de inkooporganisatie van de Nationale Politie. We zoomen in op Inkoop van innovatie bij de politie. Daarmee is inmiddels de nodige ervaring opgedaan en die kennis wordt graag met jou gedeeld. In het tweede deel van de sessie maken we de transfer van inkoop van innovatie bij de politie naar learnings die je zelf mee kunt nemen binnen je eigen organisatie.

Voorlopig programma

13.00 - Inloop koffie/thee 

13.30 - Welkom & update door dagvoorzitter NEVI Publiek Peter Tanghe

13.40 - Introductie inkoop binnen de Nationale Politie 

13.50 - Inkoop van innovatie bij de Nationale Politie door sprekers van de Nationale Politie

15.00 - Pauze

15.20 - Learnings van inkoop van innovatie door Jan-Pieter Papenhuijzen (NEVI Publiek en Significant)

16.30 - Terugkoppeling en afronding door dagvoorzitter

16.45 - Netwerken/borrel

17.30 - Einde

Praktische informatie

In 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie. 

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

Datum en locatie

De eerste kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op donderdag 11 april bij de Politieacademie in Warnsveld. 

Conferentiecentrum Huis ‘t Velde
Rijksstraatweg 127
7231 AD Warnsveld

* Ben je (nog) geen NEVI lid maar wel werkzaam in de publieke sector dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

Let op: dit evenement is vol. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar evenementen@nevi.nl.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.