Kennissessie Publiek @ Gemeente Rotterdam

In 2020 worden er exclusief voor en door Nevi Professional members die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals gemeente Rotterdam, Bizob en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Kijkje in de keuken van gemeente Rotterdam
Best practices gemeente Rotterdam rondom thema Verbinding
Exclusief voor Nevi publiek leden
Netwerken met vakgenoten

De eerste kennissessie van 2020 wordt georganiseerd op 21 april bij de gemeente Rotterdam. We zijn, net zoals in 2018, welkom in “de Rotterdam” op de 40e etage met een prachtig uitzicht over de stad.

Het thema van de kennissessie is Verbinding, hoe doe je dat? Het gaat hierbij om het verbinden binnen de afdeling inkoop zelf als binnen de gehele organisatie. De gemeente Rotterdam is trots op de stappen die zij gezet hebben op dit vlak en delen graag hun best practices. De  inkoopcollega’s van de gemeente Rotterdam nemen je hier graag in mee.

Over de invulling van het thema Verbinding vind je hier binnenkort meer informatie. Het programma is al wel op hoofdlijnen bekend.

Programma:

13.30 - Inloop koffie/thee 
13.30 - Welkom & introductie door dagvoorzitter + update Nevi Publiek
13.40 - Kijkje in de keuken gemeente
15.00 - Pauze
15.20 - Delen en leren van elkaar
16.50 - Terugkoppeling en conclusie presentaties en discussies en afronding (iemand van Nevi)
17.00 - Netwerken/borrel
17.45 - Einde

Mooie project bij gemeente Rotterdam: nieuwe afvalcontainers

Wil je alvast een kijkje in de keuken krijgen bij de gemeente Rotterdam? In dit filmpje vertelt Richard Brabers, Inkoopexpert bij gemeente Rotterdam, hoe circulaire en maatschappelijke ambities samenkomen in nieuwe afvalcontainers. 

Praktische informatie

De bijeenkomst (Kennissessie Publiek) is alleen toegankelijk voor Nevi Professional Members die werkzaam zijn in de publieke sector.

In 2020 worden er exclusief voor en door Nevi-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals gemeente Rotterdam, Bizob en Pels Rijcken georganiseerd.

Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie. 

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de  plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

* Ben je (nog) geen Nevi-lid maar wel werkzaam in de publieke sector dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.