Kennissessie Publiek @ Gemeente Rotterdam

In 2018 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector georganiseerd zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Circulaire economie
Best practices gemeente Rotterdam
Keynote Karin van IJsselmuide
Exclusief voor leden NEVI publiek
Netwerken met vakgenoten

Deze kennissessie is volgeboekt. Wil je op de wachtlijst komen voor deze sessie?
Stuur dan een mail met je NEVI nummer en gegevens naar evenementen@nevi.nl

De tweede kennissessie wordt georganiseerd op 19 juni bij de gemeente Rotterdam. We zijn welkom in “de Rotterdam” op de 40e etage met een prachtig uitzicht over de stad.  

Het thema van de kennissessie is circulaire economie. De gemeente Rotterdam is trots op de stappen die zij gezet heeft op dit vlak en delen graag hun best practices. Eén van de inkoopcollega’s van de gemeente Rotterdam neemt je hier graag in mee.

Karin van IJsselmuide zal een inhoudelijk bijdrage leveren vanuit haar rol als MVI deskundige en belangenbehartiger namens NEVI. Karin is voorzitter van de Nederlandse NEN-normcommissie ISO-20400, de internationale richtlijn voor Sustainable Procurement. In die rol behartigt zij zowel de Nederlandse belangen als die van 45 buitenlandse inkoopverenigingen.

Algemene informatie Kennissessies Publiek:
Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie.

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een kennissessie Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.

Praktische informatie

Locatie: Gemeente Rotterdam

Programma:

13.00 Inloop koffie/thee
13.30  Welkom & introductie door dagvoorzitter
13.40  Korte update NEVI Publiek
13.50  Korte presentatie Gemeente Rotterdam – ins en outs rondom inkoop en organisatie; kansen en uitdagingen rondom circulair
14.10  Best practices van de Gemeente Rotterdam
15.00  Pauze
15.20  Circulaire economie - Karin van IJsselmuide
16.20  Breakout sessie
16.40  Terugkoppeling Breakout sessie en afronding
16.50  Netwerken/borrel
17.30  Einde

De bijeenkomst (Kennissessie NEVI Publiek) is uitsluitend toegankelijk voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de Publieke sector.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.