Kennissessie NEVI Publiek @ UWV

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Exclusief voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de publieke sector
Inkooporganisatie van het UWV
Ontwikkelen van jezelf en inkoop
Netwerken met vakgenoten

Vertrouwen in vakmanschap

De derde kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op 26 september bij het UWV in Amsterdam. 

‘Vertrouwen in vakmanschap’, is het centrale thema bij UWV. Voor de afdeling Inkoop betekent vakmanschap een wisselwerking tussen kennisdelen en samen leren. Op 26 september delen we onze kennis door je mee te laten kijken achter de schermen van onze inkoopafdeling, waarbij je actief mee kunt denken en je mening kunt geven over actuele onderwerpen. Je zal merken dat inkopen bij UWV boeiend, divers én maatschappelijk uitdagend is. 

Jonge professionals en zeer ervaren inkopers spreken in de kennissessie over wat inkopen bij UWV uniek maakt en wat er komt kijken bij grote aanbestedingen. Op het programma staan onder andere de lessons learned van de aanbesteding van ons datacenter, zowel vanuit het perspectief van UWV als vanuit de leverancier. Ook nemen we je mee in de inkoop van re-integratiedienstverlening, -middelen en -voorzieningen. Interactieve presentaties over deze onderwerpen worden afgewisseld met een enerverende break-outsessie. Tijdens deze kennissessie krijg je ook een kijkje achter de schermen van de inkooporganisatie van het UWV. Uiteraard is er genoeg ruimte om je netwerk verder te verstevigen tijdens de afsluitende borrel.

We verwachten de deelnemers tussen 13.00 uur en 13.30 bij UWV Hoofdkantoor, La Guardiaweg 116 - 162. Rond 17.30 uur is het programma afgelopen.

Programma:

13.00 uur Koffie en thee

13.30 uur Welkom & introductie van de dagvoorzitter

13.50 uur Korte update NEVI Publiek

14.00 uur Sprekers deel 1: Wat maakt UWV Inkoop uniek?

14.45 uur Break-outsessie

15.25 uur Pauze

15.40 uur Sprekers deel 2: Inkopen met impact

16.35 uur Sprekers deel 3: Jong talent

16.45 uur Afsluiting

16.50 uur Borrel

17.30 uur Einde

Praktische informatie

In 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd. Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie. 

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een Kennissessie NEVI Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

* Ben je (nog) geen NEVI lid maar wel werkzaam in de publieke sector dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering.

Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de  plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.