Kennissessie Nevi Publiek @ Pels Rijcken

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door Nevi-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Recente jurisprudentie
Implicaties voor inkopen en aanbesteden in de publieke sector
Praktijkervaringen Pels Rijcken
Netwerken met vakgenoten

De vierde kennissessie van 2019 wordt georganiseerd op 12 november bij Pels Rijcken. We zijn welkom in het fraaie kantoor uitkijkend op het Malieveld. Pels Rijcken staat met name de publieke sector bij. Het kantoor is de huisadvocaat van de Staat, vele provincies, gemeenten als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en andere publieke organisaties. 

De sectie Aanbestedingsrecht van het kantoor is met meer dan 20 advocaten veruit de grootste gespecialiseerde speler in Nederland. De sectie dekt inkoop op ieder gebied. De advocaten treden in aanbestedingsgeschillen veelvuldig op voor aanbestedende diensten. En met succes: het merendeel van de zaken wordt gewonnen. Daarnaast heeft het team unieke ervaring in het opstellen en beoordelen van aanbestedingsdocumenten en begeleiden zij (complexe) aanbestedingen. Met al deze kennis en ervaring praat Pels Rijcken je graag bij over de implicaties van de recente jurisprudentie op het inkopen en aanbesteden in jouw dagelijkse praktijk.

Programma

13.00 - Inloop koffie/thee 

13.30 - Welkom & introductie door dagvoorzitter

13.40 - Korte update NEVI Publiek

13.50 - Presentatie Pels Rijcken en discussie

14.50 - Pauze

15.10 - Casus

16.30 - Netwerken/borrel

17.30 - Einde

Praktische informatie

In 2019 worden er exclusief voor en door Nevi-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd. Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie. 

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een Kennissessie Nevi Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

* Ben je (nog) geen Nevi-lid maar wel werkzaam in de publieke sector dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.