Kennissessie NEVI Publiek @ Gemeente Zoetermeer

Ook in 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Exclusief voor NEVI Professional Members die werkzaam zijn in de publieke sector
Inkooporganisatie van de gemeente Zoetermeer
Ontwikkeling van jezelf en inkoop
Netwerken met vakgenoten

De tweede kennissessie NEVI Publiek van 2019 wordt georganiseerd op 20 juni in het Stadhuis Forum in Zoetermeer. Tijdens deze kennissessie krijg je een kijkje achter de schermen van de inkooporganisatie van de gemeente Zoetermeer. Meer specifiek zoomen we in op het thema ‘De accountant als vriend’. Rondom dit thema kan de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) niet ontbreken. 

Zowel inkopers als accountants hebben een eigen kijk en belangen als het aankomt op doel- en rechtmatigheid van inkopen en aanbesteden. In de praktijk blijkt, zowel vanuit het perspectief van inkoop als vanuit de accountant, dat er veel verschillende manieren van controleren zijn en lijkt er sprake van willekeur. Kortom, veel gedoe. 

De gemeente Zoetermeer zal aftrappen met de eigen ervaringen en ontwikkelingen die de afgelopen jaren zijn opgedaan met de accountantscontrole op rechtmatigheid. Vanuit de NBA zal er een beschouwing worden gegeven over de uitdagingen die er zijn rondom de accountantscontrole. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag door in discussie met elkaar een aanzet tot een meer uniforme zienswijze te komen in het spanningsveld tussen doel- en rechtmatigheid.

Draag jij ook je steentje bij? Dan zien we je graag tijdens de Kennissessie NEVI Publiek @ Gemeente Zoetermeer!

Voorlopig programma

13.00 - Inloop koffie/thee 
13.30 - Welkom, introductie en update NEVI Publiek door dagvoorzitter 
13.40 - Kijkje in de keuken van inkoop bij de Gemeente Zoetermeer
13.50 - De accountant als vriend: Inzichten en ontwikkeling van de gemeente Zoetermeer 
14.45 - Pauze
15.00 - Goede vrienden zeggen elkaar de waarheid: Beschouwing door verschillende sprekers vanuit de NBA
15.45 - Discussie en aanzet uniforme zienswijze inkopers en accountants
16.30 - Terugkoppeling en afronding door dagvoorzitter
16.45 - Netwerken/borrel
17.30 - Einde

Praktische informatie

In 2019 worden er exclusief voor en door NEVI-leden* die in de publieke sector werkzaam zijn kennissessies georganiseerd. De sessies worden altijd met toonaangevende partijen uit de publieke sector zoals De Nederlandsche Bank, gemeente Rotterdam, UBR/HIS en Pels Rijcken georganiseerd. Doel van de sessies is om actuele thema’s en kennis te behandelen. Per sessie wordt één thema behandeld. In één dagdeel doe je rondom het thema kennis op van best practices van een van de organiserende organisaties, krijg je een kennisupdate van toonaangevende spreker en kun je sparren met vakgenoten over waar jezelf tegenaan loopt in jouw organisatie. 

Door de kennissessies bij te wonen blijf je laagdrempelig en interactief op de hoogte van de ontwikkelingen in het publieke inkoopvakgebied. Elk kwartaal zal er een Kennissessie NEVI Publiek georganiseerd worden. Wanneer je minimaal 3 kennissessie hebt bijgewoond kom je ook in aanmerking voor het Update certificaat. Daarmee kun je aantoonbaar maken dat je ontwikkeling in jouw vakgebied serieus neemt en jezelf continu up to date houdt.  

* Ben je (nog) geen lid van NEVI maar wel werkzaam in de publieke sector, dan kan je eenmalig deelnemen als introducé. Het verzoek is dat je jezelf met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten dat je eenmalig als introducé deel wilt nemen. Er is een maximum van 10 introducees.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de plaats deelnemen. 
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.