Kennisnetwerk Tenderboards

UBR|HIS en NEVI Publiek organiseren de derde bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! Het is nog onontgonnen terrein maar met elkaar vormen we het Kennisnetwerk Tenderboards.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Onderzoek naar Tenderboards
Kennis en ervaring delen
Ervaringen vanuit de klantkant
Experimenteren en discussiëren
Interactie
Netwerk verbreden

UBR|HIS (het rijks-inkoopuitvoeringscentrum Haagse Inkoopsamenwerking) en NEVI Publiek organiseren de derde bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! We zijn trots dat de Politie ons wil ontvangen.

Na de aftrap eind vorig jaar en de sessie op het PIANOo-congres is het terrein een beetje ontgonnen door Joyce Leussink die voor haar master aan de Universiteit Twente onderzoek heeft gedaan naar de inzet van Tenderboards bij Nederlandse overheden. Joyce eerder daarover: 'In mijn onderzoek heb ik alle mogelijke soorten tenderboards in Nederlandse organisaties naar boven gehaald en geprobeerd om een link te leggen naar de volwassenheid van de inkooporganisatie.'. Een eerste teaser van de uitkomsten van haar onderzoek vind je in deze factsheet.

Het netwerk groeit maar onze oproep blijft staan: Zit je in een Tenderboard doe dan mee! Is er iemand uit jouw Tenderboard die je mee wil nemen? Laat hem of haar zich inschrijven! Of ken je nog meer Tenderboards bij andere publieke organisaties, laat het ons weten via publiek@nevi.nl want we willen dit als een olievlek over Nederland laten gaan.

Conceptprogramma:
14.00 Welkom door Harold Thijssen (Chief Procurement Office Nationale Politie) en Siep Eilander (initiator Kennisnetwerk Tenderboards)
14.10 Joyce Leussink (Masterstudent UTwente en inmiddels Consultant bij Supply Value): Uitkomsten onderzoek Tenderboards in Nederlandse publieke en private organisaties
14.50 Yasmin van den Oudenrijn (Project Manager bij Nationale Politie): De Tenderboard bezien vanuit perspectief van de “klant” (Politie).
15.30 Pauze
16.00 Femke Ament (Rijksinkooptrainee bij IUC Belastingdienst): Een TB op andere manieren inzetten om de kwaliteit van een aanbesteding te vergroten (interactief)
16.50 Afsluiting
17.00 Napraten met een hapje en een (non-alcoholisch) drankje

Praktische informatie

Doelgroep zijn mensen werkzaam in de publieke sector die in hun organisatie een Tenderboard hebben of geïnteresseerd zijn en er één op willen zetten.

Hoofdbureau Politie
Nieuwe Uitleg 1
2514 BP Den Haag
Zaal 1A08, 1e etage

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.