Kennisnetwerk Tenderboards

UBR|HIS en NEVI Publiek organiseren de eerste bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! Het is nog onontgonnen terrein maar met elkaar vormen we het Kennisnetwerk Tenderboards.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Tenderboards
Kennis delen
Publieke én private ervaringen
Speeddaten
Netwerk verbreden

Verschillende inkooporganisaties binnen de overheid hebben er één. De Nationale Politie de 'aanbestedingscommissie', de 'aanbestedingsadviesraad' voor ict en leermiddelen in het onderwijs en bij het Rijk de UBR|HIS Tenderboard voor allerlei typen aanbestedingen. Met verschillende benamingen en waarschijnlijk verschillende rollen en werkwijzen. De ervaring leert dat een Tenderboard het niveau van het aanbesteden positief beïnvloedt. Maar hoe en waarom, daarover willen we met elkaar in gesprek, elkaar leren kennen en met elkaar kennisdelen.

UBR|HIS (het rijks-inkoopuitvoeringscentrum Haagse Inkoopsamenwerking) en NEVI Publiek organiseren de eerste bijeenkomst voor Tenderboards in de publieke sector! Het is nog onontgonnen terrein en er is inmiddels een studente gevonden die onderzoek wil doen naar Tenderboards. Er zijn al flink wat reacties ontvangen maar onze oproep blijft staan: Zit je in een Tenderboard doen dan mee! Is er iemand uit jouw Tenderboard die je mee wil nemen? Laat hem of haar zich inschrijven! Of ken je nog meer Tenderboards bij andere publieke organisaties, laat het ons weten via publiek@nevi.nl want we willen dit als een olievlek over Nederland laten gaan. 

Programma:

13.30 Ontvangst

14.00 Welkom door Siep Eilander, initiator Kennisnetwerk Tenderboards

14.10 Jan Telgen (Hoogleraar Inkoopmanagement voor de publieke sector aan de Universiteit Twente): Welke typen Tenderboard zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van de onderscheiden typen, wat zijn de do’s en dont’s bij het inrichten, ontwikkelen en beheren?

15.00 Wim Bloks (Global Director Sourcing & Procurement bij Koninklijke Vopak N.V.): Praktijkervaringen met Tenderboards bij Vopak.

15.10 Dik Geelen MSc MBA (directeur procurement & supply chain bij Unica Installatietechniek en ervaringen bij UWV en Belastingdienst): Verschillen in de publieke én private sector!

15.20 Huub de Lange (Afdelingshoofd afd. Werkwijze I&CM PPO bij Rijkswaterstaat): Wat zijn onze ervaringen.

15.30 Pauze

16.00 Vier rondes speeddates, in kleine kringen van 5-9 personen praten over wat je bezighoudt (onderwerpen bijvoorbeeld: Hoe start je een TB? Wat kan ik leren van het TB van Vopak? Wat is de volgende ontwikkelingsstap van mijn TB? Doet mij TB de goede dingen? Welke beleidsuitgangspunten dient mijn TB eigenlijk?)

16.50 Afsluiting

17.00 Napraten met een hapje en een drankje

Praktische informatie

De routebeschrijving en informatie over parkeren vindt u hier: https://www.muntgebouw-utrecht.nl/contact

Doelgroep zijn mensen werkzaam in de publieke sector die in hun organisatie een Tenderboard hebben of geïnteresseerd zijn en er één op willen zetten.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.