Kennisevenement: Be inspired!

Laat je inspireren door de professionals van UBR|HIS en leer meer over de diversiteit van inkopen binnen de Rijksoverheid.

Dit evenement is volgeboekt. Je kan je helaas niet meer aanmelden.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Het volgen van een workshop naar keuze op de meest gewilde inkoopkennisgebieden
Inspirerende professionals aan het woord
Meer weten over inkopen binnen de Rijksoverheid
Kennisdeling in risicomanagement, inkoop- en aanbestedingsstrategie en veel meer, gebaseerd op de ontwikkelbehoeften van inkopers
Netwerken met vakgenoten met een hapje en een drankje

Speciaal voor deze kennismiddag organiseren wij workshops gericht op de ontwikkelbehoeften van inkopers. Onze kennisambassadeurs nemen je mee in de wereld van risicomanagement, leveranciers- en contractmagement, inkoopstrategie en branchekennis. Ben jij er bij?

UBR|HIS, de partner voor sourcing, contractmanagement en inkoop, voert de inkoopfunctie uit voor zes (kern)departementen: Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Financiën, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Algemene Zaken en Buitenlandse Zaken. Inkoper in de private sector? Laat u inspireren door de geoliede machine van de rijksoverheid.

Programma:

15:00 Ontvangst
15:30 Start: Inkopen bij UBR|HIS in een quantum leap door Richard Lennartz, directeur UBR|HIS
16:00 Workshops* (keuze uit één van de vijf onderstaande workshops)
17:00 Plenaire discussie naar aanleiding van de workshops
17:45 Netwerkborrel

Keuzeworkshop 1 - Goed contract- en leveranciersmanagement (= VOL)
‘Goed contractmanagement bij het Rijk; is er een momentum en hoe pak je het aan? En…wat is ‘goed’ contractmanagement eigenlijk? Geen presentatie met pasklare antwoorden, maar wel mooie vragen om met elkaar in gesprek te gaan.’

Keuzeworkshop 2 - Markt van ICT Software
De Rijksoverheid gebruikt steeds meer software. Het wordt ook steeds belangrijker. De toenemende behoefte aan software zorgt dat vendor lockin op de loer ligt. Welke middelen gebruiken jullie om vendor lockin tegen te gaan. In deze workshop delen wij ervaringen en bieden mogelijke middelen hoe je omgaat met vendor lockin of om het juist te voorkomen? 

Keuzeworkshop 3 - Sourcing
Wat wordt er bij jouw organisatie aan strategische sourcing gedaan? Doe je het zelf of besteed je het uit? Bewuste keuze of gewoonte? Graag kijken we samen naar deze vragen!

Keuzeworkshop 4 - Innovatiegericht inkopen/innovatieve partnerships
Waarom is het zo moeilijk om “innovaties” in te kopen? Veel opdrachtgevers en inkoopadviseurs worstelen hiermee. We gaan in gesprek over de (on)mogelijkheden en kijken in hoeverre de “nieuwe” aanbestedingsprocedure Innovatiepartnerschap hier in past.Een workshop alleen voor mensen die van begaande paden af willen wijken! 

Keuzeworkshop 5 - Tenderboard
Een Tenderboard adviseert over de strategische keuzes die in individuele inkooptrajecten worden gemaakt. Wil jij ervaren hoe het is om zelf in een Tenderboard te zitten? Dit is jouw kans. In deze workshop ga je aan de slag met een concrete casus en adviseer je als lid van de Tenderboard de opdrachtgever om zo de kwaliteit van de aanbesteding te vergroten.

* Omdat je maar één van de workshops kan bijwonen verzoeken we je om je 1e en 2e keus te mailen naar evenementen@nevi.nl. Op basis van de reacties zal je worden ingedeeld in een van de workshops. 

Praktische informatie

Bezoekadres 
Rijkskantoor Beatrixpark
Wilhelmina van Pruisenweg 52
2595 AN Den Haag

Routebeschrijving
UBR is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Neem je collega mee!
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen NEVI Member? 
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder Deal!, kost maar 97 euro!! 
Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid!

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.