Inzicht in prijs(ontwikkelingen) commodities

Inzicht in prijsontwikkelingen? Altijd onder handbereik! Je wilt snel inzicht in prijs en (kost)prijsontwikkelingen van grondstoffen en relevante commodities? Wij hebben twee mooie tools hiervoor. Kom kennismaken.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Commodities
Grondstofprijzen
Should Cost analyse
Hedging
Kostprijs

Nevi wil inkoopprofessionals helpen hun werk beter te doen door hen in contact te brengen met vernieuwende en aantoonbaar bewezen ‘tooling’ van innovatieve leveranciers en startups. Tools helpen om een beter inzicht te krijgen, zijn efficiënt en effectief als het gaat om besteding van jouw tijd en geld. Hiervoor hebben we twee mooie tools gericht op commodities en grondstoffen zo kun je de risico’s als prijsfluctuaties, volatiliteit en beschikbaarheid managen.

Tool 1. Inkopen met de scherpte van een trader? Zo doe je dat! 

De Nevi-Commodity Tool is een krachtige applicatie die je direct inzicht geeft in de grondstoffenmarkt. Zo kun je de risico’s als prijsfluctuaties, volatiliteit en beschikbaarheid managen. De tool is efficiënt voor inkopers die willen beschikken over betrouwbare dagprijzen van EUR/USD, EUR/GBP, Gas (NL TFF), Energie (NL), Aluminium, Koper, Nikkel, Blik, Stalen wapening, Maïs (#2 USA en Matiff EU, NY), Koffie (Arabica en Robusta), Tarwe (CBOT USA en Matiff Europe), Suiker (#11) en Koolzaad (Matiff Europe). Door Richard Cornielje 

Tool 2. Whats the price? Kostprijs is volledig transparant

De tijd is voorbij dat inkopers zelf moeten inschatten of de inkoopprijs klopt, hoe kosten zich ontwikkelen, wat er wordt verdiend in een branche en waar de belangrijkste kosten bij je leverancier worden gemaakt. Het is de verwachting dat je in 2020 ieder denkbaar product kunt aanklikken, om de kostprijs in beeld te krijgen. Een soort Google voor prijzen. Geen geheimen meer voor niemand en transparante onderhandelingen. What’s The Price is gebouwd door inkopers en maakt gebruik van heel veel data, maar dat is nog slechts het begin. Robert Driessen, zelf meer dan 20 jaar inkoper, zal uitleggen hoe met behulp van big data en machine learning straks alle relevante gegevens binnen een handomdraai beschikbaar zijn. Door: Robert Driessen, founder What’s The Price

Praktische informatie

Programma

16.30 uur Ontvangst

17.00 uur Start workshop Whats the price? Kostprijs volledig transparant

18.15 uur Pauze

18.45 uur Start workshop Inkopen met de scherpte van een trader

20.00 uur Borrel

20.45 uur Einde

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.