Inkopen 2.0: Een beter bedrijfsresultaat

NEVI Kring Zuid organiseert: Een beter bedrijfsresultaat met meer aandacht voor de zachte kant van inkoop! Waarom de zachte kant van de inkoper 2.0 maximaal bijdraagt aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. De Rabobank en Siep Eilander nemen je mee in een verfrissende en interessante kijk op inkoop.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Ervaringen vanuit de praktijk, waaronder implementatie zelfsturing binnen Rabobank Concern Inkoop.
Welke kennis, vaardigheden en attitude best passen bij een succesvolle ondernemende inkoper, toegelicht door niemand anders dan Siep Eilander!
Ruim de tijd voor netwerken tijdens een walking dinner op een geweldige locatie.

Algemene informatie:

Hoe kan inkoop een maximale bijdrage leveren aan de bedrijfsresultaten? 
Er is altijd al veel aandacht geweest voor de 'harde kant' van inkoop, dat zich uit in beleidsplannen, category plannen, duurzaamheid, innovatie, inkoopmethodes en aanbestedingsprocedures. Toch blijkt dat deze specifieke aandacht niet altijd voldoende is. Inkopen 2.0 vraagt om het scheppen van een nieuwe situatie, met nieuwe partijen en werkwijzen. Hoe zit het daarbij met cultuur, houding en gedrag? Deze ‘zachte kant’ -gedrag dat gericht is op compliance en commitment- blijkt keihard nodig te zijn voor het bereiken supply chaines die als value enablers functioneren.

Presentatie Rabobank: Concern Rabobank Inkoop heeft na een reorganisatie gekozen voor zelfsturing. Dmv zelfsturing is de kracht van de werkvloer naar boven gekomen wat heeft geresulteerd in een aantal beloftes en een concrete strategie voor de komende jaren. Door veel te investeren in “de zachte kant van inkoop” is de weg nu vrij om hardere concretere resultaten te boeken.

Presentatie Siep Eilander: Siep neemt ons eerst mee door zijn eigen ervaringen met de zachte kant van inkoop bij de rijksoverheid. Daarna neemt hij ons mee met een interactieve zoektocht door het NEVI kennislab om aan te tonen wat je hier aan hebt en wat voor informatie je nog meer  bij NEVI kunt vinden. Als laatste wil hij kort stilstaan met de punten die hij voor ogen heeft voor NEVI aangezien hij per 1 december bestuursvoorzitter is.

Walking Dinner en netwerken: We zullen de avond afsluiten met een walking dinner om optimaal te kunnen netwerken, dit zal tot ca 21.30 duren.

Praktische informatie

Locatie: Philips Stadion, Eetcafé de Verlenging
Gelegen in de zuidwest hoek (ingang 3) van het Philips Stadion.
Parkeren:
Op P3 (parkeerplaats voor De Verlenging) is gratis parkeren mogelijk.

Programma:

17.30 – 18.00 - ontvangst met een hapje en een drankje
18.00 – 20.00 - presentaties en praktijk cases
20.00 tot ca 21.30 - netwerkborrel incl. walking dinner


Neem je collega mee!

Er is beperkt plaats voor collega’s die geen lid zijn van NEVI. Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent als lid dus van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen lid?
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder het inkoopvakblad Deal!, kost maar 97 euro!! 
Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid!

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.