Het inkopen van een innovatie en design

We gaan op bezoek bij VanBerlo; internationaal toonaangevend bedrijf voor ontwikkeling van innovatieve producten en branding. Met ruime ervaring in contractmanagement met klanten bij Innovatie en Design projecten.
Hoe doen zij dat? En wat vinden inkopers daarvan?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Innovatie en design inkopen
Contractmanagement bij innovatie en design
Projectmanagement van inkoop bij innovatie en design

VanBerlo is een creatief-strategisch partner in design gedreven innovatie. Van high tech tot low tech, van social design tot product design, en strategic design. VanBerlo werkt aan opdrachten in multidisciplinaire teams, samen met de opdrachtgever én alle betrokken stakeholders. Hebben een ruime ervaring en vele projecten met bijzondere samenwerkingen op het gebied van Innovatie en Design; met contracten over realisatie, planning en kosten. 
We horen hoe zij dit doen. Ook één van hun klanten zal vertellen hoe het contract tot stand is gekomen en hoe dit gemanaged wordt.

Wat kunnen inkopers hier van leren? Zijn dit wel de juiste oplossingen? Praat mee en laat je kritiek en suggesties horen.

Praktische informatie

Programma

17.00 – 17.30  Ontvangst gasten bij VanBerlo
17.30 – 18.00  Een hapje en drankje
18.00 – 19.00  Presentatie VanBerlo, Han Toebast, Business Development en Strategy Director en een klant. Voorbeeld van projecten en manieren samenwerkingen
19.00 – 19.30  Discussie met VanBerlo en klant; wat vinden inkopers hiervan? Laat je kritiek en suggesties horen!
19.30 – 20.30  Tijd om te netwerken

VanBerlo Eindhoven
Innovation Powerhouse
Building TR
Zwaanstraat 31A
5651 CA Eindhoven

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.