Het belang van Big Data Analytics binnen inkoop

sturen en voorspellen op basis van cijfers en trends. NEVI Kring Zuid nodigt jou uit hierbij aanwezig te zijn!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Tijdens dit event maken onze sprekers duidelijk wat Big Data Analytics precies is (theorie), en hoe het kan bijdragen aan de optimalisatie van jouwinkoopproces (praktijk)
Daarna(ast) is er uiteraard de mogelijkheid om, tijdens een hapje en een drankje, te netwerken op een mooie en gezellig locatie

Vandaag de dag wordt alles gelogd en bijgehouden, maar wat zijn nou écht relevante gegevens? Waar komen ze vandaan, hoe kunnen deze gegevens zorgen voor optimalisering van mijn inkoopproces en hoe ga ik om met vigerende wet- en regelgeving?

Neem gratis je collega mee!
Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent dus als lid van NEVI van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Je collega kan zich aanmelden voor het event met een Basic-account via de website. Stuur vervolgens een mail naar evenementen@nevi.nl en laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. De genoemde niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Praktische informatie


Programma:

17.30 – 18.00 - Inloop

18.00 – 18.45
Presentatie Martijn Zoet (lector Optimalisering Kennisintensieve Bedrijfsprocessen, Zuyd Hogeschool): “Soorten data, van data naar info en van info naar acties”

19.00 – 20.15
Presentatie Rutger de Jong (Inkopenvoor) en Niels van Bruggen (Significant): “Big Data Analytics in Procurement en Digitale datarevolutie – van belofte naar praktijk”

20.15 –21.00
Presentatie Marianne Korpershoek (Juriste DSM - gespecialiseerd in IT en privacy): “Relevante wet- en regelgeving bij Big Data Analytics”

Tot +- 22.00 borrel/netwerken.

Parkeren bij Eetcafe de Verlenging is achter de slagbomen gratis. Na afloop van het event krijg je een uitrijkaart.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.