Exclusief Noord: Tesla in de Eemshaven!

Vanuit de Provincie Groningen is NEVI Kring Noord gevraagd een paragraaf te maken voor een bidbook t.b.v. het werven van een Tesla auto en/of accu fabriek in de Eemshaven. Uiteraard hebben wij hier positief op gereageerd, met de supply chain kennis en ervaring van onze leden moeten we hier een constructieve bijdrage aan kunnen leveren.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Brainstorm
Bidbook
Topdutch

Om deze bijdrage gestalte te geven organiseren we, o.l.v. Prof. Gerco Rietveld, een brainstorm sessie. Met ong. 10 personen uit de internationale maakindustrie van Noord Nederland en de Kamer van Koophandel Noord deze paragraaf gaan opstellen, zodat wij de inkoop en de supply chain functie in Noord Nederland positioneren, en de toegevoegde waarde daarvan aantonen.

Deze toegevoegde waarde moet Tesla (en in de toekomst overige multinationals) overtuigen hun productie en/of assemblage locatie in Noord Nederland te vestigen.
De toegevoegde waarde, rol en positie van inkoop en supply chain zoals in de paragraaf verwoord zal het bestuur van NEVI Kring Noord namens ons netwerk (jullie) aanbieden aan de Provincie Groningen. (o.a. Gedeputeerde Patrick Brouns).

Onder de noemer “Topdutch” kan NEVI Noord in de toekomst ook bijdragen aan nieuwe "bidbooken" of internationale uitingen aangaande de Inkoop en supply chain in het Noorden.

De brainstorm sessies is op de avond van dinsdag 24 oktober a.s. vanaf 17.30 in hotel Van Der Valk, Balkenweg 1, in Assen. Wij zorgen voor een eenvoudige maaltijd.

Praktische informatie

Locatie: Van der Valk Assen
Datum: 24 oktober, vanaf 17.30 uur

Wil je ook persoonlijk uitgenodigd worden om aan deze paragraaf van het bidbook mee te werken? Stuur je aanmelding en motivatie naar kringnoord@nevi.nl.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.