Exclusief CPD: Workshops voor en door CPD leden

Deze zomerbijeenkomst staat in het teken van workshops voor en door CPD-leden. Je kunt 2 van de 4 workshops volgen: Onderhandelen, coaching, Communicatie en Spendanalyses.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Communicatie
Coaching
Onderhandelen
Spendanalyses
Netwerken

De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat we het leuk vinden. Bovendien is het een prima manier om je carrière een boost te geven. In een paar uur tijd geven we je de gelegenheid kennis op te doen door het volgen van twee workshops. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze te maken, dat kan ter plekke.

Onderhandelen (Jan Roddeman)
In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Positionering van onderhandelen in de inkoopcyclus.
•    Moet er situationeel onderhandeld worden?
•    Portfolio, machtsbronnen en onderhandelingsstrategie.
•    Persoonlijke onderhandelingsstijlen.
•    Praktijkregels bij het onderhandelen.

De workshop wordt afgesloten met het invullen van een vragenlijst over persoonlijke onderhandelingsstijlen. Zo krijg je een beeld van je persoonlijke stijl.

Coaching (Edwin Matherus)
Neem de regie over het potentieel van individuen en teams. Waar ben jij (niet) goed in en waar krijg jij (geen) energie van? Wat vind jij als persoon lastig en/of frustrerend in jouw werkrol richting anderen en de organisatie als geheel? Hoe staat het met de samenwerking en effectiviteit van jouw team?  Hoe kan jij jezelf, anderen en jouw team (helpen) ontwikkelen? Wat kan individuele en team coaching hierin betekenen? In deze workshop gaat Edwin Martherus in op deze vragen en meer. Er worden praktische coachsmodellen aangereikt en waar jullie zelf mee aan de slag gaan.  De resultaten hiervan worden geannalyseerd en nagestuurd. Na de workshop ben je (meer) bewust van het ontwikkelen van jezelf, collega’s en jouw team. Ook krijg je meer inzicht hoe hier meer de regie over genomen kan worden. Ter voorbereiding van de workshop wordt gevraagd om alvast na te denken over bovenstaande vragen. Voor meer achtergrond van Edwin Martherus als coach wordt verwezen naar www.martherus.eu

Communicatie (Jolanda Dam)
Een inspirerende workshop met als titel 'Begrijp ik dat goed?' vol met tips, tops en toepassingen over communiceren. We maken duidelijk wat communiceren is en hoe je er je voordeel mee kunt doen. We richten onze aandacht op wat je makkelijk anders kunt doen voor een beter resultaat. Communicatie met anderen en met jezelf komen beide aan bod. Het zou zo maar kunnen dat het antwoord op de vraag "Begrijp ik dat goed?" na afloop een volmondig "Ja." is!

Spendanalyses (Jeroen Corts)
Na ruim 20 jaar spendanalyses maken voor meer dan 150 organisaties wordt het tijd voor iets nieuws! Alle ervaringen, ideeën, wensen en modellen van die afgelopen periode komen samen in het ‘4 elementen model’ van inkoop intelligence. Op basis van de 4 (hoofd) KPI’s: Klantwaarde, Kostenreductie, Risicoreductie en Procesprestatie kunnen we nu inkoopanalyses gaan omzetten in inkoopacties!

Over NEVI Continuing Personal Development

Een aantal keer per jaar worden evenementen georganiseerd exclusief voor CPD-leden. NEVI CPD is een netwerk waarin persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal staan en waarin vrij inzichten, kennis(sen) & ervaringen worden uitgewisseld.

Praktische informatie

16.00-16.30 uur : Binnenlopen
16.30 uur : Deel 1: start workshops: Onderhandelen en Coaching
17.45 uur : (Adem)pauze met een hapje
18.30 uur : Deel 2: start workshop: Communicatie en Spendanalyses
19:45 uur : Gelegenheid voor netwerkborrel & hapje
20:30 uur : Einde

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.