Exclusief CPD: Wat leert Inkoop van Verkoop?

Omgaan met verandering en tegenwerpingen in een (snel) veranderende omgeving. Voor wie niet eigenlijk? Iedereen onderhandelt. Met verkopers, collega’s, bazen en privé. Het gaat om waarde toevoegen en waarde herkennen (of juist andersom).

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Hoe genereer ik waarde voor mijn klanten?
Wat is dat eigenlijk: Verkopen?
Wat is dat eigenlijk: Managen?
Aan de hand van welke criteria maak je keuzes?
Waarom doe je de dingen die je doet?
Hoe werk je samen?
Exclusief voor CPD

Edwin Webster, van het gerenommeerde trainingsbureau voor Commercie en Management Kenneth Smit, is een trainer die normaliter onze opponenten/ gespreksgenoten (lees: verkopers) traint. Edwin belooft een TOP-presentatie die hij samen met ons op interactieve wijze zal neerzetten. Hij heeft een uitgesproken mening:

  • Focus op de 4 elementen voor onze samenleving: voedsel, water, energie en welbevinden in de breedste zin van het woord, “The Global Goals”.
  • Zijn missie is om bedrijven die op één of meer van deze gebieden hét verschil willen maken te inspireren. Bedrijven zijn immers oorspronkelijk bedoelt om samen te werken vanuit dit perspectief.
  • Hij helpt mensen binnen bedrijven om zich daar bewust van te zijn, zodat ze de maximale prijs durven vragen omdat ze weten dat hun product of dienst met een factor van minimaal 2 tot 10 (of meer) waarde genereert voor hun klanten.

Edwin Webster

Edwin Webster is Sales & Management Director bij Kenneth Smit en eigenaar van Hortiweb* B.V. Trainer, consultant en coach van mensen in Sales en (Executive) Management. Na eerst furore te hebben gemaakt in het bedrijfsleven, kwam hij erachter dat dit geen voldoening gaf. Edwin ging op zoek naar zijn passie en vond dit in het trainen van mensen. Hij is tegenwoordig de gelukkigste man op aarde, én met succes. “het is mijn doel om gelukkig te zijn. Gelukkig word ik van bijdragen leveren aan een betere wereld”.

Praktische informatie

Programma

De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein op dinsdag 25 juni 2019. Het programma is als volgt:

16.30 uur: Ontvangst
17.00 uur: Opening door NEVI-CPD bestuur en introductie Edwin Webster
17:10 uur: Deel 1 – Edwin Webster
18.45 uur: Pauze
18.45 uur: Deel 2 – Edwin Webster
20.00 uur: Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk (per e-mail) wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de  plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar

Exclusief voor CPD

Dit evenement is exclusief voor NEVI-leden die naast het NEVI Professional Membership ook een aanvullend NEVI Continuing Personal Development (CPD) -lidmaatschap hebben afgesloten. Lees meer over het NEVI CPD-lidmaatschap.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.