Exclusief CPD: Positiever denken, leven en werken

NEVI CPD organiseert: Wat zorgt voor verfrissende, positieve energie? Hoe kun je op een positieve manier omgaan met veranderingen? Deze bijeenkomst opent de deuren om meer energie en plezier in je werk te krijgen en om (weer) vooruit te kijken en vooruit te gaan. Op naar meer plezier, passie en betekenis, op naar fraaiere resultaten en meer voldoening!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Meer energie en plezier in je werk
Positieve veranderingen met mooie gevolgen
Inspiratie, interactie en creatie
Netwerken

De positieve psychologie is fascinerend. Het maakt levens van mensen beter. Het schept fantastische mogelijkheden om beter met elkaar samen te werken en om op een positievere manier om te gaan met veranderingen. Mark Verhees ervaart het als zijn roeping om te laten zien, horen en voelen wat positiviteit kan betekenen.

Over Mark Verhees

Ik heb een passie voor positiviteit. De wetenschap van de positieve psychologie breng ik tot leven. Afgelopen jaren is het overdragen van mijn kennis en ervaringen mijn werk geworden. Ik vind het heerlijk om mooie mogelijkheden voor een positievere levens- en werkinvulling aan te mogen reiken. Mijn kracht zit in mijn enthousiasme en in mijn vermogen om op gevoelsniveau te verbinden. Ik volg mijn hart en geloof in mijn roeping!'

Praktische informatie

16.30-17.00 uur : Binnenlopen

17.00 uur : Opening door NEVI-CPD-bestuur en introductie Mark Verhees

17:10 uur : Deel 1: Mark Verhees

18.00 uur : (Adem)pauze

18.20 uur : Deel 2: Mark Verhees

19:15 uur : Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje

20:30 uur : Einde

NEVI leden (Member Professional) kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst voor 100 euro (Let op: de kosten staan op de vervolgpagina’s op “0 euro” echter is dit 100 euro). Hiermee bent u dan tevens NEVI-CPD lid en kunt u profiteren van exclusieve CPD-bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Meer weten over NEVI-CPD, klik hier. Onze voorwaarden zijn ook van toepassing op het NEVI CPD-lidmaatschap.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.