Exclusief CPD: Ontketen vernieuwing!

NEVI CPD organiseert: Blokkades wegnemen en beweging creëren. Vernieuwingskracht is overal; je moet het alleen wel zien …Ontketenen is loskomen uit vastgeroeste werkwijzen; ontketenen is energie en creativiteit op gang brengen én houden. Van plannen uitrollen naar beweging creëren. En van brandjes blussen naar vuurtjes stoken.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Verandermanagement
Vernieuwen
Persoonlijke ontwikkeling
Netwerken

Zou jij ook meer ondernemerschap, proactief gedrag en samenwerking wensen? Verlang je ook naar meer sprankeling, energie en beweging in je organisatie? Dan sta je niet alleen. Dit is wat veel bestuurders, managers en professionals denken en voelen. We raken uitgekeken op de klassieke verandermethoden, die hun basis hebben in de vorige eeuw.

In deze bijeenkomst Ontketen vernieuwing! helpt Arend Ardon je bij het losmaken van vernieuwingskracht in je eigen organisatie. Breek met oude veranderroutines die beweging juist aan ketens leggen. Ontsteek het vuur met een inspirerend verhaal dat samenbindt en verleidt. Herken de eerste vlammetjes en wakker die aan. Leer van succesvolle start-ups hoe je snel initiatieven van de grond krijgt. Zie hoe kleine initiatieven zich kunnen uitbreiden tot een grote beweging. Bekrachtig de beweging met zichzelf versterkende opwaartse spiralen. En blaas het vernieuwingsproces steeds weer leven in met kleine betekenisvolle duwtjes.

Arend Ardon legt fundamentele krachten bloot. Krachten die kleine initiatieven razendsnel doen verspreiden en zelfs een kettingreactie kunnen veroorzaken. Dit programma is voor iedereen die wil bijdragen aan een vitale, creatieve en vernieuwende organisatie.

Over Arend Ardon

Dr. Arend Ardon is vennoot bij Holland Consulting Group. Hij begeleidt vernieuwingsprocessen in organisaties, met speciale aandacht voor het doorbreken van stagnerende patronen, leiderschapsontwikkeling en het versterken van vernieuwingskracht.

Arend verzorgt postgraduate onderwijs aan diverse universiteiten, waaronder Vrije Universiteit en de School of Business and Economics van de Maastricht University. Hij wordt ook door diverse organisatieadviesbureaus ingehuurd om interne professionaliseringstrajecten te begeleiden. Hij is een veelgevraagd spreker tijdens congressen en seminars.

In 2009 promoveerde Arend aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over Leiderschap en interventies in complexe verandering. Hij publiceerde tientallen artikelen en diverse boeken, waaronder Doorbreek de Cirkel! (al meer dan 25.000 exemplaren) en zijn nieuwe boek Ontketen vernieuwing! – blokkades wegnemen en beweging creëren. Website: www.hcg.net

Praktische informatie

Programma:

16.30 uur  - Ontvangst
17.00 uur - Opening door NEVI-CPD-bestuur en introductie Arend Ardon
17.10 uur - Deel 1: Arend Ardon
18.00 uur - (Adem)pauze
18.20 uur - Deel 2: Arend Ardon
19.15 uur - Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje
20.30 uur - Einde

NEVI leden (Member Professional) kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst voor 100 euro (Let op: de kosten staan op de vervolgpagina’s op “0 euro” echter is dit 100 euro). Hiermee bent u dan tevens NEVI-CPD lid en kunt u profiteren van exclusieve CPD-bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Meer weten over NEVI-CPD, klik hier. Onze voorwaarden zijn ook van toepassing op het NEVI CPD-lidmaatschap.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.