Exclusief CPD: Meer inzicht met Insights

Wat zijn mijn unieke persoonlijke kwaliteiten? Wat is mijn impact op de ander? En hoe kan ik dat versterken? Tijdens deze workshop nemen we NEVI-CPD-ers mee in de kleurentaal en tool van Insights Discovery.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Persoonlijke ontwikkeling
Meer inzicht in de ander
Versterk je impact op anderen
Netwerken

Insights Discovery is een tool en een taal om deze unieke persoonlijkheid in kaart te brengen en te ontwikkelen. Het is gebaseerd op gedragwetenschap van Carl Jung en gaat uit van het feit dat ieder mens uniek is. Middels een kleurentaal maakt Insights complexe persoonlijke materie eenvoudig om mee te werken in de dagelijkse praktijk.

De kleurentaal van Insights Discovery helpt om meer inzicht en bewust te worden van jezelf en meer inzicht te krijgen in de ander. Het geeft praktische handvatten hoe je beter kan afstemmen en verbinden. Beter kan communieren met de ander. Beter in staat bent om andere voorkeurstijlen beter te herkennen en te begrijpen.

Je onderhandelt beter, je werkt makkelijker en effectiever samen en je bouwt sneller win/win realties op. Met dit inzicht en praktische handvatten versterk je je impact op anderen.

De workshop typeert zich als informeel, persoonlijk, interactief en bestaat uit 2 blokken:

  1. Blok 1 Inzicht in jezelf
    Tijdens dit blok ga je middels diverse interactieve opdrachten op zoek naar je eigen unieke kleurencode waardoor je nog meer inzicht en bewust wordt van je persoonlijke unieke kwaliteiten en hoe je deze wellicht nog beter kan benutten in je dagelijks praktijk
  2. Blok 2 Inzicht in de ander
    In dit blok gaan we aan de slag om de verschillende types te herkennen. Tips en trucks om anderen beter te begrijpen en hierop af te stemmen.

Deze workshop wordt gefaciliteert door Henk Buitelaar & Jacqueline van Overbeeke, partners bij STERK teamontwikkeling. Beide zijn al meer dan 10 jaar experts in praktische toepassingen van de ontwikkeltool Insights Discovery. Henk heeft een internationaal sales achtergrond. Jacqueline is jarenlang internationaal inkoopverantwoordelijke geweest. Beide hebben gekozen voor een 2e carriere als personal en teamcoach. Met STERK begeleiden ze nu ambitieuze leiders in hun volgende stap met hun team. Zie www.sterkteamontwikkeling.nl

Praktische informatie

NEVI leden (Member Professional) kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst voor 100 euro (Let op: de kosten staan op de vervolgpagina’s op “0 euro” echter is dit 100 euro). Hiermee bent u dan tevens NEVI-CPD lid en kunt u profiteren van exclusieve CPD-bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Meer weten over NEVI-CPD, klik hier. Onze voorwaarden zijn ook van toepassing op het NEVI CPD-lidmaatschap.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.