Exclusief CPD: Jobcrafting

Jobcrafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in je werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. We gaan in op de achtergronden, maar gaan vooral ook aan de slag om te kijken wat job crafting voor jou als inkoopprofessional kan betekenen!

Deelname is exclusief voor NEVI CPD-leden. Voor deelname door NEVI leden (Member Professional), zie de uitleg onder praktische informatie.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Als inkoopprofessional heb je een uitdagend en soms stressvol bestaan. Leeft bij jou wel eens de wens om meer energie en bevlogenheid te halen uit jouw werk en meer open te staan voor jouw eigen creativiteit? Dan is job crafting iets voor jou! Job crafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in jouw werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren.

Praktische informatie

NEVI leden (Member Professional) kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst voor 100 euro (Let op: de kosten staan op de vervolgpagina’s op “0 euro” echter is dit 100 euro). Hiermee bent u dan tevens NEVI-CPD lid en kunt u profiteren van exclusieve CPD-bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Meer weten over NEVI-CPD, klik hier. Onze voorwaarden zijn ook van toepassing op het NEVI CPD-lidmaatschap.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.