Exclusief CPD: Hoe gelukkig zijn inkopers?

Als inkoopprofessional heb je een uitdagend en soms stressvol bestaan. Leeft bij jou weleens de wens om meer energie en bevlogenheid te halen uit je werk en meer open te staan voor je eigen creativiteit? Dan is Job Crafting iets voor jou! 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Persoonlijke ontwikkeling: is Job Crafting iets voor jou?
Workshop met onderzoeker Piet van Gool
Netwerken
Exclusief voor CPD

Job Crafting

Job Crafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in jouw werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. In deze workshop geeft onderzoeker Piet van Gool je een sneak preview in deze methode en ga je aan de slag om te kijken wat job crafting voor jou als inkoopprofessional kan betekenen. 

Piet van Gool

Sinds 2015 werkt Piet aan door NEVI gefinancierd onderzoek naar creativiteit en proactiviteit van inkoopprofessionals. Hij is in het bijzonder geïnteresseerd in wat inkoopbanen stressvol of inspirerend maakt en wat je als inkoopprofessional zelf kunt doen om bevlogener en creatiever te zijn in je werk.

Praktische informatie

Dit evenement is exclusief voor NEVI-leden die naast het NEVI Professional Membership ook een aanvullend NEVI Continuing Personal Development (CPD) -lidmaatschap hebben afgesloten. Meer informatie over het NEVI CPD-lidmaatschap vind je hier.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.