Exclusief CPD: De Kunst van Leiderschap

Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Leiderschap
Veranderen
Persoonlijke ontwikkeling
Netwerken

Mariëlle Heijltjes zal haar visie geven op het thema ‘de Kunst van Leiderschap’ tijdens onze NEVI-CPD bijeenkomst op 5 april. Het thema leiderschap krijgt veel aandacht. Vaak gericht op wat een goede leider is, of hoe een goede leider zich moet gedragen. Er is weinig aandacht voor ‘waarom’ een leider doet wat hij doet. Juist de leiders die de kern van het ‘waarom’ kunnen raken, maken in onze visie het verschil. Zij creëren niet te stoppen bewegingen.

Over Mariëlle Heijltjes
Prof. Dr. Mariëlle Heijltjes is hoogleraar Managerial Behavior en executive director van UMIO, de professional development tak van Maastricht University School of Business and Economics. Haar professionele interesse en expertise liggen bij vragen die betrekking hebben op het functioneren van  (top) managers en  (top) management teams: wat leidt hun gedrag, wanneer is het effectief enverantwoord enwat verklaart de dynamiek binnen het team. Haar onderzoek is gepubliceerd in diverse internationale tijdschriften zoals de Academy of Management Review, Small Group Research en de Journal of International Business Studies. Daarnaast werkt zij in UMIO’s executive development programma’s veel samen met bedrijven en adviseurs op vraagstukken omtrent leiderschap van verandering. De interactie tussen wetenschap en praktijk vormt voor haar een belangrijke inspiratiebron voor nieuwe onderwijs- en onderzoek programma’s als ook voor de invulling van haar eigen leiderschap.

Praktische informatie

Daarnaast graag ook de tijden van de verschillende programmaonderdelen:
16.30-17.00 uur : Binnenlopen
17.00 uur : Opening door NEVI-CPD-bestuur en introductie Mariëlle Heijltjes
17:10 uur : Deel 1: Mariëlle Heijltjes
18.00 uur : (Adem)pauze
18.20 uur : Deel 2: Mariëlle Heijltjes
19:15 uur : Slotwoord, afsluiting en gelegenheid voor netwerkborrel & hapje
20:30 uur : Einde

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.