Exclusief CPD: Aardig zijn kost niks!

Klantvriendelijkheid komt niet uit een rekenmachine… Be different!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Hostmanship
Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid
Ondernemerschap
Leiderschap

Bas Hoogland is voormalig CCO van Landal GreenParks en tegenwoordig, naast gastheer in z’n eigen Vijlense ‘B NO B’ “De Heerlijkheidheid Vijlen” o.a veelgevraagd spreker over “Klantvriendelijkheid”. Hoe word je een ècht Klantgericht bedrijf? Wat zijn de do & dont’s ? Wat komt erbij kijken en waar draait het nou allemaal om? Met een kritische blik, aangevuld met de nodige humor en relativering, laat Bas in een inspirerende presentatie z'n toebehoorders naar huis gaan met bruikbare tips. Zijn verhaal gaat over zijn succesfactoren, geen theoretisch verhaal uit een managementboekje, geef staafdiagrammen en spreadsheets maar een inspiratievol, bevlogen, succesvol en praktijkgericht verhaal uit het hart, voor bedrijven en vooral mensen die écht werk willen maken van klantvriendelijkheid. Door zijn energie neemt hij je helemaal mee in zijn verhaal. Zijn verhaal zet je aan het denken, over klanttevredenheid en alles wat daarbij komt kijken! Immers ‘aardig zijn kost niks’...en vooral ‘be different’!

Praktische informatie

Exclusief voor CPD

Dit evenement is exclusief voor Nevi-leden die naast het Nevi Professional Membership ook een aanvullend Nevi Continuing Personal Development (CPD)-lidmaatschap hebben afgesloten. Hier vind je meer informatie over het Nevi CPD-lidmaatschap.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.