Een kijkje in de keuken bij JUMBO Logistiek Noord

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert NEVI kring Noord Nederland een kijkje in de keuken bij JUMBO Logistiek Noord in Beilen.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Exclusief voor NEVI Professional Members
Presentatie JUMBO Logistiek Noord
Rondleiding door het bedrijf

Let op: Vanwege de grote belangstelling zit het event al vol. Als jij je aanmeldt, dan plaatsen we je op de wachtlijst. Mocht er iemand uitvallen, dan nemen we contact met je op. 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
De sitemanager Erik van der Spek zal een bedrijfspresentatie geven over JUMBO Logistiek Noord. Daarna krijgen de deelnemers een rondleiding door de organisatie zodat we een goed beeld kunnen krijgen over de verschillende processen binnen de organisatie.

Programma
15:00 uur Inloop met koffie en thee
15:15 uur Presentatie JUMBO Logistiek Noord door de sitemanager Erik van der Spek
16:00 uur Rondleiding door het bedrijf
17:00 uur Einde programma

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor een beperkt aantal NEVI leden. In verband met de deelname voor slechts tien deelnemers is de bijeenkomst alleen toegankelijk voor NEVI leden. Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van deelname in verband met het kleine aantal beschikbare plaatsen. Mocht je je hebben aangemeld en verhinderd zijn, verzoeken wij je om je weer af te melden. Andere belangstellenden kunnen op deze manier alsnog deelnemen en onnodige kosten voor de organisatie worden hierdoor voorkomen.

In verband met de veiligheidsregels binnen de organisatie zijn veiligheidsschoenen verplicht. Mocht je zelf veiligheidsschoenen hebben, vragen wij je deze te dragen tijdens het bezoek. Mocht je niet in het bezit zijn van veiligheidsschoenen, wordt hierin voorzien door de organisatie.

Als deelnemer wordt je aangemeld bij de ingang van JUMBO logistiek Noord. NEVI kring Noord zal de namen van de deelnemers doorgeven aan de organisatie. Neem je identiteitsbewijs mee. Er is een mogelijkheid dat hiernaar gevraagd wordt bij de aanmelding bij de locatie.

Gastvrouw JUMBO logistiek Noord: Anja Daling
Gastheer JUMBO logistiek Noord: Erik van der Spek
Contactpersoon NEVI Kring Noord: Linzey Huitema

Praktische informatie

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.