EcoProcura 2018

Van 3 tot 5 oktober 2018 is Nijmegen het toneel voor de tiende editie van EcoProcura, een toonaangevende internationale conferentie over duurzaam inkopen. Inkoopprofessionals worden opgeroepen om bijdragen te leveren voor verschillende activiteiten tijdens het evenement.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Aanmelden EcoProcura 2018
Tijdens EcoProcura kunt u in gesprek gaan met andere aanbesteders, beleidsmakers, organisaties, onderzoekers en internationale organisaties over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame en innovatieve aanbestedingen. U kunt zich nu aanmelden. Registratieformulier EcoProcura 2018

Procura+ award
Ook wordt tijdens Ecoprocura de Procura+ award uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan duurzame en innovatieve inkooptrajecten uit heel Europa, die een grote impact hebben gemaakt.

Er zijn 3 categorieën:
- Procurement Initiative of the Year
- Sustainable Procurement of the Year
- Innovation Procurement of the Year.

U kunt tot en met 18 mei 2018 nominaties aanmelden. Nomineren voor Procura+ award

Praktische informatie

Nijmegen is dit jaar gekozen als standplaats omdat de stad is uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad van 2018. Juristen, inkopers, beleidsmakers en experts worden vooral aangemoedigd om bijdragen in te sturen.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.