E-procurement en Laboratorium Technologie, hoe wer

Speciaal voor inkopers (en verkopers) die zich bezighouden met laboratorium technologie organiseren NEVI en FHI Laboratorium Technologie de themabijeenkomst E-procurement en Laboratorium Technologie, hoe werkt het voor jou?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

E-procurement
Inkoop én verkoop
Debat

Over het event: E-procurement en Laboratorium Technologie

Binnen de laboratorium technologie (maar ook daarbuiten) wordt e-procurement veelvuldig ingezet. Maar wat zijn de voor- en nadelen van systeem x of y voor inkoop? En voor verkoop? Zeker als er de verplichting is via een platform aan te besteden. Welke keuzes maak je dan als inkoop én als verkoop? Optimaliseer je hiermee het inschrijven of wordt de afstand zo groot dat je nooit een partner kan worden? Want passen (het vaak kleine percentage) laboratoriumopdrachten wel via het e-procurementplatform dat de organisatie heeft gekozen? En wie betaalt de kosten voor zo’n platform?

Programma

Na een algemene presentatie over de ontwikkelingen rondom e-procurement, komen ervaringsdeskundigen vanuit inkoop én verkoop aan het woord. Hoe gaan zij hiermee om en waar lopen zij tegenaan? Het programma wordt afgesloten met een debat. Het definitieve programma volgt snel.

Voor wie? 

Dit event richt zich speciaal op inkopers (en verkopers) die zich bezighouden met laboratorium technologie bij universiteiten, farma, voeding, chemische bedrijven en (universitaire) ziekenhuizen!

Introducees

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich aanmeldt voor dit event voor een Basic-account en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 5 introducees.

Praktische informatie

 

NEVI basic

€ 399,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 249,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.