CPD: Samenwerken, samen mislukken, samen leren

Een briljante mislukking bestaat uit de componenten visie, inspiratie, risicomanagement, aanpak en leren, aldus Iske.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Samenwerken
Creativiteit
Innovatie
Briljante mislukkingen
Samen leren

In deze laatste CPD-bijeenkomst van 2019 neemt Prof. dr. Paul Iske je mee in hoe je door samenwerking… samen mislukken en samen ook kan leren. 

Paul Iske, Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen daagt je uit om jouw mislukkingen te delen. Een briljante mislukking bestaat uit de componenten visie, inspiratie, risicomanagement, aanpak en leren, aldus Iske. Hoe hoger de score op deze componenten, des te waardevoller de mislukking is om te delen. Zijn Instituut voor Briljante mislukkingen ontwikkelde 16 archetypen voor het identificeren en leren van mislukkingen. Van ‘de junk’ (niet kunnen of willen stoppen, af willen maken waar je aan begonnen bent) tot ‘de boerendochter’ (een afwijkende uitkomst lijkt een mislukking, maar blijkt toch waardevol te zijn: je zoekt naar de speld in de hooiberg en er rolt een mooie boerenmeid uit). Samen gaan we kijken of we de archetypen kunnen benoemen om van elkaar te leren

Over Paul Iske

Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Hij houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit Combinatoric Innovation. Het is zijn missie om organisaties slimmer, innovatiever en ondernemender te maken.

Praktische informatie

Exclusief voor CPD

Dit evenement is exclusief voor Nevi-leden die naast het Nevi Professional Membership ook een aanvullend Nevi Continuing Personal Development (CPD)-lidmaatschap hebben afgesloten. Hier vind je meer informatie over het Nevi CPD-lidmaatschap.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.