CPD: Gedrag en succesvol zijn in het inkoopvak

Exclusief voor CPD: Wat maakt een inkoper een echte professional? Welke kennis en competenties zijn daarvoor nodig? Uit welke rollen bestaat een inkoopteam? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je op deze Nevi CPD bijeenkomst.

Nieuwegein - 24 Maart 2020 16:30 - 21:00

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Succesvol gedrag als inkoopprofessional
Gedrag
Competenties
Kennis
Teams

Na circa 5 jaar werken met de Self assessment tool is er inmiddels een goed beeld over de ideale inkoper en welk gedrag maakt een Inkoopprofessional nu succesvol?

Graag nodigen wij jou als ervaren inkoopprofessional uit om jouw gedragsprofiel samen te stellen. We doen dit op basis van een wetenschappelijk gevalideerd meetinstrument en gedragsmodel dat uitgaat van 8 gedragsrollen. Wij vragen je vriendelijk om de self-assessment tussen 1 februari en 6 maart in te vullen. Na het invullen ontvang je direct jouw persoonlijke gedragsprofiel. In samenwerking met Guus Mannaerts zal vanuit Nevi op basis van de resultaten een discussie worden gestart over succesvol gedrag in verschillende inkooprollen.

Over Guus Mannaerts

Guus Mannaerts is NIP psycholoog en heeft op basis van praktijk ervaring het zogenoemde gedragsoctogram ontwikkeld. Door gebruik te maken van een set aan vragenlijsten is het mogelijk gewenst gedrag in een specifieke situatie of functie te koppelen aan het voorkeursgedrag van medewerkers. De kloof tussen beide geeft concrete handvatten voor gerichte opleidingstrajecten. In de afgelopen 6 jaar heet Mannaerts in samenwerking met de Nevi deze gap-analyses uitgevoerd bij een aantal grote nationale en internationale ondernemingen.

Praktische informatie

Exclusief voor CPD

Dit evenement is exclusief voor Nevi-leden die naast het Nevi Professional Membership ook een aanvullend Nevi Continuing Personal Development (CPD)-lidmaatschap hebben afgesloten. Hier vind je meer informatie over het Nevi CPD-lidmaatschap.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.