CPD: Energie & Plezier in je werk!

Als inkoopprofessional heb je een dynamische en uitdagende rol. Belangrijk om dat met energie en plezier te kunnen doen. Zou jij wel eens meer energie en plezier in je werk willen beleven? Dan is deze workshop over Werk en Energie echt wat voor jou!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Wie of wat geeft jou energie?
Hoe werkt dat met energie op het werk?
Waar gaat energie in de basis over?
Wat gebeurt er met energie in veranderingstrajecten?
Bouw jouw persoonlijke energieplan!

In deze workshop neemt Mirjam Kibbeling je mee in hoe je je energie en plezier op het werk kunt vergroten.. en hoe het écht werkt. 

De workshop is mede gebaseerd op Transactionele Analyse: een persoonlijkheids-  en communicatietheorie met praktische handvatten om regie te nemen over jouw rol als professional. Je gaat aan de slag met het concept “Strooks” en hoe je daarmee een positieve invloed kunt pakken op jouw energie en de beleving van je werk en werkrelaties. Het is een workshop, dus je gaat zeker ook aan de slag… door te onderzoeken hoe dat voor jou werkt, je gaat experimenteren en ervaren. Je vertrekt met inzichten in jouw energiehuishouding en een actieplan om energie in jouw werk te vergroten. Energie verzekerd! 

Over Mirjam Kibbeling

“Een betere wereld begint bij jezelf.” In Mirjam leeft een wereldverbeteraar. Vanuit organisaties hebben we een immense impact op de wereld van onze medewerkers, onze klanten en de samenleving. Daarbij legt zij het accent op het ‘waarom’ en het ‘hoe’ van hetgeen we doen, meer nog dan op het ‘wat’. Op deze manier betekenisvol samenwerking realiseren is de rode lijn in haar loopbaan die voert langs Philips, de TU Eindhoven, Van Gansewinkel en Renewi. Opgeleid als bedrijfskundig ingenieur, verbreedt ze zich nu in de sociale psychologie. Mensenwerk is waar Mirjam ’s ochtends voor uit de veren komt. Sinds begin 2019 is Mirjam eigenaar van STILWERKT.

Praktische informatie

Exclusief voor CPD

Dit evenement is exclusief voor NEVI-leden die naast het NEVI Professional Membership ook een aanvullend NEVI Continuing Personal Development (CPD) -lidmaatschap hebben afgesloten. Meer over het NEVI CPD-lidmaatschap.

Annulering netwerkactiviteit

Annulering van deelname aan een netwerkactiviteit is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Binnen twee weken voor aanvang van de netwerkactiviteit is het gehele bedrag voor deelname aan de activiteit verschuldigd of kan er iemand in de  plaats deelnemen.  
  • Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.