Big data loont!

Start 2020 met NEVI Kring ZuidWest en anderen op De Haagse Hogeschool met Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop over het vertalen van data naar informatie, en informatie naar inzicht.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Big data voor Business Impact
Workshops van studenten
Nieuwjaarsborrel

Op donderdag 9 januari 2019 van 13.30 tot 17.00 wordt voor de 8ste maal dit gratis symposium georganiseerd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. 

Spreekster Mary-Jo de Leeuw, Executive director van Internet of Toys en Ínspriring50 the Netherlands 2019, neemt je mee in de wereld van de Big Data. Een spannend verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over de inzet van Big Data. Daarna kun je 1 van de 10 workshops volgen, verzorgd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de vraag hoe Data loont en impact genereert. 

Hierna vertelt Ton van der Veen, directeur Bedrijfsvoering en Inkoop IT op interactieve wijze hoe Rijkswaterstaat omgaat met grote informatiestromen die leiden tot business impact. Als bruisende afsluiting van het programma neemt Hans van Duin, sourcingsmanager Ahold Delhaize, u mee naar de Big Data uitdagingen in 2020. Immers inkopen en verkopen betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op data? Welke gevolgen heeft bijvoorbeeld AI en IoT voor het Nederlandse bedrijfsleven? En wat vraagt dit voor leiderschap? Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant en Nevi Publiek) neemt je mee door het boeiende programma.

Aanmelden

De inschrijvingen van dit evenement verlopen via de Haagse Hogeschool. Klik hier om je in te schrijven.

Praktische informatie

Big Data wordt vaak gezien als de Haarlemmerolie om elk vraagstuk in de organisatie op te lossen. Het is dan ook de uitdaging voor menig organisatie de overvloed van grote hoeveelheden informatie op een juiste manier te verzamelen, op te slaan en te bewaren om het ook weer te ontsluiten. Maar hoe houd je grip en overzicht? Met andere woorden hoe wordt data lonend? 

 • Big data voor Business Impact: Het Haags Symposium voor Inkoop en Verkoop zoekt antwoorden hoe beter gebruik te maken van informatie zodat de business op basis van data toekomstgericht kan blijven werken. Met als doel data te vertalen naar informatie, en informatie naar inzicht. 
 • Purchase Innovation Award: De studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden organiseren de workshops en deden onderzoek naar Datamanagement in tendertrajecten. De uitkomsten hebben zij vertaald naar workshops, die je bijwoont. Hun bijdrage wordt bekeken door een Nevi vakjury. Wil jij deelnemen aan de Nevi vakjury? Geef aan dat je NEVI lid bent én laat het ons weten via “opmerkingen” bij je aanmelding, dan nemen we contact met je op!
 • Nieuwjaarsborrel: Het Haagse Symposium voor Inkoop en Verkoop wordt afgesloten met een nieuwsjaarborrel op het bruisende studenten- en ondernemersplein in het hart van De Haagse Hogeschool om te proosten op 2020.

Het programma:

 • 13.00 uur Inloop
 • 13.30 uur Opening door Henk Camps, Lid College van Bestuur De Haagse Hogeschool. Gevolgd door sprekers: Mary-Jo de Leeuw, Cybersecurity UK Top50 influencer 2019 (& 2018). Inspiring50 the Netherlands 2019. 
 • 14.30 uur Pauze
 • 14.45 uur Workshops van studenten
 • 15.30 uur Pauze
 • 15.45 uur Vervolg plenaire programma. Uitreiking Purchase Innovation Award door wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen (FIS) en Mérei Horsthuis- van Dijk, NEVI Kring Zuidwest. Afsluitende spreker: Hans van Duin, Sourcing Manager Coffee, Tea & Tobacco bij Ahold Delhaize.
 • 17.00 uur Start gecombineerde netwerk/nieuwjaarsborrel samen met MKB Den Haag. 
 • 18.00 uur Verwacht einde van het symposium

Aanmelden

De inschrijvingen van dit evenement verlopen via de Haagse Hogeschool. Klik hier om je in te schrijven.

Meer informatie & routebeschrijving

Voor meer informatie over dit evenement kun je contact opnemen met Carolyne Zevenhuizen,via info@uitstekendgeregeld.nl of 06-53353080.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Over NEVI Kring Zuidwest

Het kringbestuur van Nevi Kring Zuidwest organiseert voor ruim 1.350 Nevi-leden in deze regio jaarlijks minimaal 6 inkoopevenementen (waaronder het jaarlijkse event met Hogescholen en de zomer BBQ). Onze doelstelling is te inspireren en verbinden. We willen inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden voor onze leden. We willen verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar en de sprekers in contact komen.

Volg Nevi Kring Zuidwest ook op: https://www.linkedin.com/groups/2013607/

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.