Bedrijfsbezoek Renault: Elektrisch rijden

Kring Zuid-West organiseert een exclusieve sessie voor alle inkopers en autogebruikers die te maken krijgen met elektrisch vervoer.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

De toekomst van elektrisch vervoer
Strategische keuzes met betrekking tot inkoop elektrisch vervoer
Praktijkvoorbeeld: Wat levert een elektrische auto jouw organisatie op?
Fiscale aspecten
Maak een testrit in een elektrische Renault

Bedrijfsbezoek bij Renault

De ontwikkelingen in de autoindustrie op het gebied van elektrische voertuigen gaan hard. Pioniers als Renault, Nissan en Tesla hebben de elektrische auto geïntroduceerd waarna de ontwikkelingen in een stroomversnelling zijn geraakt. Tegelijkertijd denken steden en gemeenten steeds meer na over hoe zij de luchtkwaliteit in hun gebied kunnen verbeteren en woonruimte kunnen bieden aan een groeiend aantal inwoners. Wat betekent dit voor jou als inkoper? Renault biedt je graag inzicht in de huidige stand van zaken en schetst een beeld van de toekomst waar wij met elkaar aan werken.

Daarnaast geeft Over Morgen advies over strategische keuzes met betrekking tot elektrisch vervoer voor organisaties. Tijdens het evenement zullen zij inzicht geven in de marktontwikkelingen, groeiverwachtingen, het opzetten van een businesscase en trends. Het adviesbureau zal antwoord geven op vragen als: Hoeveel laadpalen schaf je aan? Verdienen de kosten van een elektrische auto zich vanzelf terug ten opzichte van een benzine- of dieselauto? 

Programma:

  • Diner
  • Strategische keuzes met betrekking tot inkoop elektrisch vervoer
  • Verleden, heden en toekomst van elektrisch vervoer
  • Welke voordelen hebben bedrijven behaald door elektrische voertuigen (praktijkvoorbeeld)
  • Fiscale aspecten 
  • Discussie en vragen 
  • Aan het eind van deze sessie heb je de gelegenheid om een testrit te maken

Presentaties

 

Praktische informatie

Ben je geen lid van NEVI, maar wil je wel graag deelnemen? Dat kan! Meld je aan via onderstaande en stuur daarnaast ook een bericht naar evenementen@nevi.nl zodat je geen extra kosten hoeft te betalen.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.