Bedrijfsbezoek AAE, The art of Mechatronics

Rondleiding en inkijkje in een bijzonder bedrijf in de hightech industrie; hoe gaat de professionalisering van inkoop in een innovatief, sterk groeiende organisatie?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Op bezoek bij een bijzonder bedrijf in hightech metaal, module- en machine bouw.
De rondleiding laat een innovatief, sterk groeiend bedrijf zien, leverancier van high tech bedrijven als oa ASML, Philips Health Care, Thermo Fisher(FEI).
Hoe gaat de professionalisering van inkoop bij AAE samen met de sterke groei van de organisatie?
Welke inkoop innovaties kunnen hierbij ondersteunen?

AAE is een bijzonder bedrijf in hightech metaal, module- en machine bouw. Tijdens de rondleiding krijg je een inkijkje in dit innovatief, sterk groeiend bedrijf die levert aan hightech bedrijven als ASML, Philips Health Care, Thermo Fisher (FEI). Niet voor niets winnaar van de Dutch Industrial Supplier Award als Best Knowledge Supplier 2017.
Hoe gaat AAE inkoop om met de sterke groei van de organisatie en weet daarbij ook nog de inkoop verder te professionaliseren? En welke inkoop innovaties kunnen hierbij ondersteunen?
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden!

Bekijk de video over AAE 

Praktische informatie

We worden ontvangen bij AAE in Helmond

Programma

16.00 – 16.30 Ontvangst met drankje en snack 
16.30 – 16.50 Welkom door NEVI en introductie AAE door Ruud Schenning, manager New Business AAE
16.50 - 18.00 Rondleiding AAE 
18.00 – 18.30 Soep met een Broodje
18.30 – 19.00 Lezing AAE: Impact groei scenario AAE op Inkoop door Mark Gilsing, Procurement manager AAE
19.00 – 19.30 Lezing: NEVI – De inkoop innovaties die hierbij kunnen ondersteunen.
19.30 – 20.30 Gelegenheid tot netwerken met de collega inkopers onder het genot van een drankje.

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van NEVI (kosteloos) mee te nemen naar dit event. Zo kunnen zij nader kennis maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 10 introducees.

Over NEVI Kring Zuid

NEVI Kring Zuid is het netwerkonderdeel voor Limburg en Noord-Brabant maar ook van daarbuiten ben je van harte welkom. We organiseren events, bedrijfsbezoeken en het jaarlijkse congres gericht op de innovatieve maakindustrie (met Kring ZuidWest).

In het verleden namen we al een kijkje in de keuken van bedrijven als van Berlo Eindhoven, Zuyderland ziekenhuis Sittard.  Stuk voor stuk aansprekende bedrijven die hun inkoopstrategie -en praktijk met ons wilden delen.

Ook in 2019 zijn we er weer in geslaagd om bedrijven te vinden die de inkoopprofessionals van NEVI Kring Zuid willen ontvangen. Inspirerende bijeenkomsten met na afloop een gezellige borrel.

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.