Back2school met het Kennislab

NEVI Kring ZuidWest geeft je donderdag 26 oktober de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Nog een paar weken en dan is het zover, Back2School bij Hogeschool Rotterdam. We kunnen inmiddels al een aantal gerenommeerde sprekers bekend maken, allen experts op hun vakgebied. Als je dan toch terug naar school gaat dan moet het minstens interessant zijn, de volgende sprekers zullen u zeker op een boeiende wijze kennis kunnen overbrengen:

Plenaire presentaties:

  • Bart Vos - Ciculair inkopen
    Bij circulair inkopen gaat het er in essentie om dat afgenomen producten of diensten herbruikbaar zijn door hierover afspraken te maken met leveranciers. In 2014 zijn ruim 40 partijen, publiek én privaat, gestart met de Green Deal Circulair Inkopen (GDCI), daarbij ondersteund door MVO Nederland, NEVI, PIANOo en Rijkswaterstaat. In totaal hebben de GDCI deelnemers inmiddels zo’n 80 circulaire inkooppilots opgestart. In deze presentatie wordt ingegaan op de eerste ervaringen met deze pilots
  • Tom Twisk - maak jij de reis van de held?
    Wat wilde jij vroeger later worden? Wat is echt belangrijk voor jou in je leven en in je werk, en ga je daar echt voor? In deze afsluitende presentatie van Back2school neemt Tom Twisk je mee op ‘de reis van de held’. De échte ‘reis van de held’ is niet alleen makkelijk. Je komt ook ‘beren op de weg’ tegen, je eigen weerstand en emoties, en ook stuit je op weerstand van anderen. Hoe kom je verder en ga jij de weg die jij te gaan hebt?

Keuzeworkshops:

1   Onderhandelen    (Jan Roddeman)
2   Spend analyse 4.0   (Jeroen Corts)
3   Succesvol zakendoen in China   (Rob Martens)
4   Houding stuurt gedrag   (Udo de Haan)
5   Prijsfluctuatie en marktinformatie   (Theo Daams)
6   Inhuur flexibele arbeid, ontwikkelingen wet BDA   (Paul Oldenburg)

N.B. Na aanmelding voor dit evenement zal je een e-mail ontvangen met de vraag om vóór 24 oktober je 1en 2e keuze door te geven via evenementen@nevi.nl. In deze e-mail wordt ook een korte toelichting gegeven op de verschillende keuzeworkshops. Als je je voorkeur nu al weet kan je dit natuurlijk ook gelijk laten weten.

Algemene informatie:
Wie kent het niet? Dagelijks ben je druk met je werk en je privéleven, wie verlangt er niet eens terug naar de schoolbanken, voor het opfrissen van je inkoopkennis? De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat we het leuk vinden. Bovendien is het een prima manier om onze carrière een boost te geven. Om uit deze avond het meest maximale te halen, zorgen wij voor een portretfotograaf. Hij maakt een professionele foto van je voor je LinkedIn-profiel (of jaarboek/twitter/facebook etc).

NEVI Kring ZuidWest geeft je donderdag 26 oktober de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken. Op een plek waar dagelijkse veel kennis wordt verstrekt, de Hogeschool Rotterdam. In een paar uur tijd geven we je de gelegenheid kennis op te doen van zaken aan Inkoop gerelateerd zijn. Dit doen we op een actieve manier en veel van het geleerde is de volgende dag toepasbaar. Een aantal colleges zijn inclusief bruikbare tools. We hebben (bekende) hoogleraren, docenten en sprekers die elk expert zijn in hun vakgebied. Denk hierbij aan onderwerpen als internationaal zaken doen, kostprijsanalyses, spendanalyse 4.0 en hoe stem ik mijn gedrag af op dat van mijn medewerkers of collega’s. Vooraf kies je een aantal mini colleges uit waaraan je kunt deelnemen, in totaal kun je (2) workshops volgen.

Van al dat leren verbrand je ook veel energie en daarom wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens, geen roze koek zoals vroeger in de schoolpauze maar een gezonde avondmaal. Je hoeft niet met je schooltas achterop de fiets te komen, Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Praktische informatie

Dit evenement is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Locatie: Hogeschool Rotterdam Academieplein (G.J. de Jonghweg 4-6, Rotterdam)
Datum: 26 oktober 2017, van 16.00 tot 21.00 uur

Programma:

16.00 - 16.30 uur - Inloop (mogelijkheid tot portretfoto)
16.30 - 16.45 uur - Opening 
16.45 - 17.30 uur - Prof. dr. ir. Bart Vos - Circulair Inkopen
17.30 - 18.15 uur - Workshops (keuze*)
18.15 - 19.00 uur - Diner (mogelijkheid tot portretfoto)
19.00 - 19.45 uur - Workshops (keuze*)
19.45 - 20.45 uur - Tom Twisk - Maak jij de reis van de held?
20.45 - .....    uur   - Netwerk borrel (mogelijkheid tot portretfoto)

* Binnenkort zal je een e-mail ontvangen waarin wordt gevraagd om je voorkeur qua workshop door te geven. 

Neem je collega mee!
Er is beperkt plaats voor collega’s die geen lid zijn van NEVI. Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent als dus lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Nog geen lid?
Deelname voor niet-leden is 75 euro, een half jaar lidmaatschap met vele voordelen, waaronder het inkoopvakblad Deal!, kost maar 97 euro!! 
Of je kunt nu alvast lid worden voor 2018, dan betaal je pas in 2018 en ben je de rest van 2017 kosteloos lid! Let op het aantal plaatsen is beperkt!

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.