Back2School

Back2School met NEVI Kring ZuidWest op de meest toepasselijke locatie: de schoolbanken van Hogeschool Rotterdam. Ook dit jaar weer volop keuze uit verschillende workshops gegeven door NEVI en docenten van Hogeschool Rotterdam. Verder wordt de kennisbron NEVI Kennislab uitgebreid toegelicht. Kom jij ook?

Rotterdam - 01 November 2018 16:30 - 21:00

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Terug naar de schoolbanken
Waar haal je kennis? Uiteraard bij NEVI Kennislab, NEVI licht toe
Diverse leerzame workshops met ervaren docenten en gastsprekers
Laat professionele portretfoto’s van jezelf maken voor je LinkedIn profiel
Netwerken met professionals en studenten
Een uitgebreid en heerlijk buffet

Wie kent het niet? Dagelijks ben je druk met je werk en je privéleven, wie verlangt er niet eens terug naar de schoolbanken, voor het opfrissen van je inkoopkennis? De huidige tijd vraagt van professionals dat we continu blijven leren. Niet alleen omdat het belangrijk is, maar vooral omdat we het leuk vinden. Bovendien is het een prima manier om onze carrière een boost te geven. NEVI Kring ZuidWest geeft je 1 november de gelegenheid weer even terug de schoolbanken in te duiken. Op een plek waar dagelijkse veel kennis wordt gedeeld; Hogeschool Rotterdam.

Van al dat leren verbrand je ook veel energie en daarom wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens, geen roze koek zoals vroeger in de schoolpauze maar een gezond avondmaal. Je hoeft niet met je schooltas achterop de fiets te komen, Hogeschool Rotterdam is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (betaald parkeren).

Locatie:

Hogeschool Rotterdam
Academieplein
G.J. de Jonghweg 4-6
3015 GG Rotterdam

Datum: 1 november 2018, van 16.30 tot 21.00 uur

Programma

16.30 - 16.55 uur - Inloop met een drankje, netwerkgelegenheid
17.00 - 17:45 uur - Plenaire sessie in de collegezaal (Management HRO, Voorzitter Nevi kring zuidwest, NEVI Kennislab en de inspirerende spreker Finn Wynstra, Professor of Purchasing and Supply Management van de Erasmus Universiteit);
17.50 - 18.30 uur - 4 x Lesuur (keuze mogelijkheid binnenkort), denk aan onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (Karin van IJsselmuide, NEVI), Verbinden en Vertrouwen (Rob Overgaag, HRO), Invloed van 3D printen op de keten (Rob Martens, HRO), Neuro Linguïstisch Programmeren (Jolanda Dam, Dam Inkoopadvies) en Implementeren van Inkoopbeleid (Leo Stoelinga, HRO);
18.30 - 19.30 uur - Diner buffet, netwerkgelegenheid, informatiestand NEVI Kennislab
19.30 - 20.15 uur - 4 x Lesuur (keuze mogelijkheid binnenkort), denk aan onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, Verbinden en Vertrouwen, Invloed van 3D printen op de keten, Neuro Linguïstisch Programmeren en Implementeren van Inkoopbeleid
20.15 - 21.00 uur – Afsluiting en Netwerk borrel

Gedurende verschillende momenten tijdens het evenement is er de mogelijkheid om portretfoto's voor LinkedIn te maken door een professionele fotograaf.

 

Praktische informatie

NEVI basic

€ 75,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.