contractmanagement

Contractmanagement

Veel contracten leveren niet op wat men ervan had verwacht. Inkoop vindt de waarde, maar de organisatie krijgt deze niet. Professioneel contractbeheer en -management brengt hier verandering in.

Steeds meer organisaties zowel publiek als privaat, zien in dat contractmanagement essentieel is voor het realiseren van de beoogde bedrijfsresultaten, het beheersen van risico’s en kans tot waardecreatie. Contractmanagement is hiermee een sleutelfactor om de beoogde resultaten ook daadwerkelijke te kunnen realiseren.

De white paper De vijf belangrijkste pijlers van succesvol contractmanagement beschrijft op toegankelijke wijze wat contractmanagement inhoudt en is daarmee een (eerste) oriëntatie op de rol en betekenis van dit actuele onderwerp. Voor iedereen die hierover meer wil weten; ongeacht of men werkzaam is (in inkoop), bij de (semi-)overheid of in de private sector. 

Vraag de gratis whitepaper aan

In het Kennislab is ook veel kennismateriaal beschikbaar.

NEVI bundelt de kennis, expertise en het netwerk rond contract- en leveranciersmanagement om dit vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Dit doen we door het bijeenbrengen van kennis en expertise, onder andere tijdens de jaarlijkse Contractmanagementdag waar ongeveer 300 professionals aanwezig zijn. Hét vakcongres voor iedereen die betrokken/ verantwoordelijk is voor contractmanagement in zijn of haar organisatie. 

In de kennisbank is een veelheid aan onderzoeken, artikelen, nieuws en interviews te vinden. Maar ook praktische tools waarmee u direct zelf aan de slag kunt.

Trainings

NIEUW

Best Value Contractmanagement

Deze training gaat in op alle aspecten waar contractmanagers van een Best Value project mee te maken krijgen.

Contractmanagement in 1 dag

Ga je de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je in korte tijd alle ins en outs leren kennen? Dan biedt deze 1-daagse training uitkomst.

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeente

In het afgelopen jaar hebben bijna alle gemeentes contracten met zorgaanbieders afgesloten. Nu is het tijd grip op deze contracten te krijgen.

NIEUW

Internationaal contracteren

Als je internationaal zaken doet krijg je te maken met internationale invloeden op contractteksten en de manier waarop met contracten omgegaan wordt. Dit leidt regelmatig tot verwarring en

Leveranciersprestatiemeting

De prestaties van leveranciers beïnvloeden bedrijfsprocessen en kwaliteit, en daarmee de tevredenheid van jouw klanten. 

Opstellen van Koopcontracten

Wat is het doel van de overeenkomst, welke prestaties moet iedere partij leveren, hoe zit het met betalingstermijnen? In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct contract

Service Level Agreements

In het inkoopvak zijn Service Level Agreements (SLA’s) geen uitzondering meer en dat is een goede zaak. Een SLA beschrijft gestructureerd wat de aard en kwaliteit moet zijn van gekochte diensten.

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.