Nevi
0

Stan van Mil

Contractmanagement en organisatiestrategie zijn onlosmakelijk verbonden. Ik werk graag met kritische professionals die zich focussen op doelmatigheid en relevantie. Het is mijn taak om daar ruimte voor te creëren

Stan van Mil heeft een sterke procurement-achtergrond. Zijn interesse in het vakgebied ontstond tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde. Sindsdien heeft hij bij zowel private als publieke organisaties procurement-rollen bekleed. Opvallend is zijn connectie met de financiële sector; Rabobank, ING en nu bij een van de duurzaamste verzekeraars ter wereld, a.s.r. 

Bij a.s.r. is hij in 2012 gestart als category-manager IT. Al snel bleek dat er naast die rol, ruimte ontstond om actief een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige visie op inkoop- en contractmanagement binnen a.s.r. Die handschoen heeft hij met veel energie opgepakt. Gezamenlijk en vanuit een passie voor het vakgebied onderzoeken welke koers de meest relevante is, heeft zijn voorkeur. Zijn niet conventionele manier van benaderen is kenmerkend, net als zijn weerstand tegen papieren tijgers. Met veel trots is hij sinds 2017 verantwoordelijk voor Centrale Inkoop- en Contractmanagement (CIC) bij a.s.r.

 Ondernemerschap, drive en resultaatgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden voor hem. Dit heeft ertoe geleid dat de CIC’ers [ *k ɪ . k ə r ] inmiddels een begrip zijn binnen a.s.r. en dat de belangrijke rol van inkoop- en contractmanagement breed wordt erkend.

LinkedIn

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren