Vergroot je impact - persoonlijke groei in 5 dagen

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je meer overtuigingskracht? Met deze training vergroot jij je eigen impact.

Na deze training heb je

Meer succes en plezier in het inkoopvak
Vaardigheden om beter te communiceren met in- en externe partijen
Vaardigheden om effectiever te onderhandelen en conflicten op te lossen
Meer overtuigingskracht en impact door meer initiatief, lef en zelfvertrouwen

Waarom een training Vergroot je Impact?

Wil je inkoop beter op de kaart zetten in de organisatie? Wil je dat de richtlijnen voor inkoop beter worden nageleefd? Wil je als inkoper eerder bij projecten betrokken worden? Wil je dat afspraken met leveranciers werkelijk worden nageleefd? Of wil je anderen gemakkelijker meekrijgen en inspireren voor gezamenlijke projectdoelen? Kortom: wil je meer impact hebben? Dan is deze training buitengewoon interessant voor je. Grijp deze kans op persoonlijke groei in slechts 5 dagen!

Voor wie is de training Vergroot je Impact geschikt?

Deze training is voor inkoopprofessionals en experts die effectief willen communiceren en beïnvloeden en hun impact op hun omgeving willen vergroten.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • De impact van onze communicatie
  • Beïnvloedend vermogen
  • Impact vergroten
  • Krachtig en inspirerend communiceren

Het hebben van impact op je omgeving vraagt om zelfvertrouwen, beïnvloedend vermogen en om mensenkennis. In deze training ga je aan de slag met vragen als: Hoe kan ik anderen beter ‘leren lezen’ en daar op de juiste manier op inspelen? Wat is de impact van de manier waarop ik communiceer en zou dat nog effectiever kunnen? Je gaat naar huis met inzichten en handvatten die helpen om jouw impact op je omgeving te vergroten.

Jouw trainer maakt gebruik van de beste methodieken en inzichten, zoals De Doorbraakmethode, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren. Ook komen de inzichten van Stephen Covey, Anthony Robbins, David Allen en Ben Tiggelaar aan de orde.

Praktische informatie

Prijsoverzicht

Download het prijsoverzicht van alle Nevi trainingen.

Trainingsduur

2 blokken van 5 dagdelen, met op de eerste dag een aansluitend diner.

Werkvormen

Je gaat aan de slag met die zaken waar het echt om gaat. Hierdoor doe je inzichten en ervaringen op die je flink verder helpen in je ontwikkeling.

Overnachten?

Wil je overnachten? Dan reserveer je gemakkelijk zelf een kamer bij de accommodatie. Nevi heeft een speciale prijs voor je geregeld. Wil je hier gebruik van maken? Reserveer dan zelf bij de locatie, onder vermelding van Nevi training. De bijkomende kosten voor een overnachting bedragen ongeveer € 70,- tot € 130,- per nacht. De betaling voor de overnachting regel je eenvoudig met de accommodatie zelf.

NEVI basic

€ 3.595,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 2.995,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)