Vergroot je impact

Persoonlijke groei voor de inkoopprofessional. Zet inkoop beter op de kaart binnen jouw organisatie en ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeldoelen!

Na deze training heb je

Meer succes en plezier in het inkoopvak.
De vaardigheden om beter te communiceren met in- en externe partijen.
De vaardigheden om effectiever te onderhandelen en conflicten op te lossen.
Meer overtuigingskracht en impact doordat u meer initiatief, lef en zelfvertrouwen toont.

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je dat de richtlijnen voor inkoop meer worden nageleefd? Wil jij dat men jou als inkoper vroegtijdiger bij projecten betrekt? Wil je dat  afspraken met leveranciers werkelijk worden opgevolgd? Of wil je anderen gemakkelijker meekrijgen en inspireren richting gezamenlijke projectdoelen? Neem dan deel aan deze training en vergroot je eigen impact! 

Het hebben van impact op je omgeving vraagt om zelfvertrouwen, beïnvloedend vermogen en om mensenkennis. In deze training ga je aan de slag met vragen als: Hoe kan ik anderen beter ‘leren lezen’ en daar op de juiste manier op inspelen? Wat is de impact van de manier waarop ik communiceer en zou dat nog effectiever kunnen?

Je gaat naar huis met inzichten en handvatten die helpen om jouw impact op je omgeving te vergroten. Jouw trainer maakt gebruik van de beste methodieken en inzichten, zoals De Doorbraakmethode, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren. Ook komen de inzichten van Stephen Covey, Anthony Robbins, David Allen en Ben Tiggelaar aan de orde.

Programma

Blok 1 (twee dagen met op de eerste dag een avondprogramma)

Zelfinzicht vergroten

 • De impact van onze communicatie
 • Mijn WHY, persoonlijkheid, drijfveren, overtuigingen, ambities, kwaliteiten, ontwikkeldoelen en actieplan
 • Welke patronen wil ik doorbreken?
 • Het creëren van overtuigingen die me verder helpen
 • Anderen ‘leren lezen’ en daarop inspelen

Blok 2 (twee dagen met op de eerste dag een avondprogramma)

Beïnvloedend vermogen en impact vergroten

 • Het vergroten van zelfvertrouwen
 • Krachtig en inspirerend communiceren
 • Het vergroten van mijn beïnvloedend repertoire
 • Het meer benutten van mijn persoonlijke kracht en talenten
 • Tactvoller communiceren
 • Effectiever onderhandelen en conflicten oplossen
 • Effectiever duurzame relaties aangaan en samenwerken

Blok 3 (één dag)

Hoe het geleerde vasthouden en verder groeien?

 • Successen delen
 • Hoe houd ik het geleerde vast?
 • De puntjes op de i
 • Afronden

Twee weken voorafgaand aan het programma krijg je per mail het verzoek om uw ontwikkeldoelen waaraan je wilt werken en de talenten die je meer wilt benutten aan te geven zodat we het programma goed kunnen afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Tussen de 3 blokken vindt er een intervisiebijeenkomst plaats. In de twee bijeenkomsten ga je samen met de andere deelnemers doelgericht aan de slag met oefenen en het bespreken van ingebrachte praktijksituaties. 

Praktische informatie

Werkvormen
Wij hanteren een beproefde, energieke aanpak, die goed aansluit bij jouw dagelijkse praktijk. Je gaat aan de slag met die zaken waar het echt om gaat.  Hierdoor doe je inzichten en ervaringen op die je verder helpen in je ontwikkeling en het bereiken van je ontwikkeldoelen. 

Tijdsduur
2 blokken van 2 dagen (5 dagdelen); dag 1: 09.30 – 20.00, dag 2: 09.00 – 17.00 uur.

Laatste lesdag: 09.00 – 17.00 uur.

Voor wie is deze training geschikt?

Het programma is bedoeld voor professionals en experts die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatie en effectief beïnvloeden en hun impact op hun omgeving willen vergroten.

Wil je weten met welke ontwikkeldoelen je aan de slag kan in dit programma? Stuur dan een mail naar info@nevi.nl. Mogelijk kan meer inzicht hierin je ook helpen om akkoord te krijgen voor deelname aan dit programma. 

Je kunt jezelf ook aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake. In dit gesprek kom je tot concrete ontwikkeldoelen en krijg je een beeld van hoe het programma gaat bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Ook maak je kennis met de trainer. Voor het plannen van een kennismakingsgesprek/intake kun je contact opnemen met het Klant Contact Center, via info@nevi.nl of (088) 33 00 700. 

NEVI basic

€ 4.495,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 3.895,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)