Vacature Functioneel Beheerder online platforms

Nevi richt zich zowel op Procurement professionals als op organisaties om inkoop naar een hoger niveau te brengen. Dat doen we in Nederland, maar ook in het buitenland, door het aanbieden van trainingen, opleidingen (met diploma), netwerk events en tools. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen. Nevi verbindt en creëert daarmee meerwaarde voor alle stakeholders. Gezamenlijk maken we ons fascinerende vak, de business én de wereld een stukje mooier.

Ons kantoor staat nu nog in Zoetermeer, maar verhuist per 1 oktober 2020 naar het prachtige landgoed De Breul in Zeist. Bij Nevi werken zo’n  48 medewerkers. 

Wil jij hier ook aan bijdragen? We komen graag met je in contact!

Nevi zoekt een specialist in de rol van 

Functioneel Beheerder online platforms

voor 32-40 uur per week

Heb jij minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Functioneel Beheerder, kennis van BiSL en ervaring met Online Platforms? Daarnaast heb je ervaring met functioneel testen en projectmatig werken? Ben je ook nog eens communicatief vaardig op diverse niveaus in de organisatie? Dan zoeken we jou!

Het ICT-team van Nevi werkt aan continuïteit en beschikbaarheid. Jouw bijdrage als Functioneel Beheerder richt zich primair op het beheer van onze online platforms. Daarnaast is het cruciaal tijdig nieuwe oplossingen te helpen realiseren die aansluiten bij een steeds veranderende marktvraag; de klant staat immers centraal.

Wat ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer en onderhoud van onze online platforms, waaronder websites en middleware oplossing.
 • Samen met leveranciers werk je aan projecten, los je incidenten op, evalueert oorzaken en definieert verbeterpunten.
 • Je lost interne vragen op, geeft (gebruikers)instructie en onderhoudt testscripts en documentatie.
 • Je zit het gebruikersoverleg voor, inventariseert en analyseert gebruikerswensen en doet optimalisatievoorstellen.
 • Je prioriteert en clustert verbeter-, en ontwikkelpunten in overleg met (externe) adviseurs.
 • Je werkt actief mee aan projecten, test- en acceptatieprocedures en de overdracht naar beheer.
 • Je levert een bijdrage aan het beheren van de basisinfrastructuur door het kanaliseren van vragen en incidenten naar verantwoordelijke leveranciers.

Naar wie zijn wij op zoek:

 • Je denkt en werkt op HBO-niveau, hebt aantoonbare werkervaring als Functioneel Beheerder en beschikt over voldoende kennis van zowel BiSL- als ITIL-processen.
 • Je bent voldoende bekend met de werking van online platforms, verschillende CMS’en (Kentico bij voorkeur) en zaken als API’s, Azure Web Apps, SQL, HTML, JavaScript en XML om met technisch beheerders en ontwikkelaars te kunnen sparren.
 • Je beschikt over ervaring met projectmatig werken, (functioneel) testen en het opstellen van testscripts en documentatie.
 • Je kent de juiste wegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Je snapt bedrijfsprocessen en bent in staat deze te analyseren om deze te kunnen ondersteunen.
 • Je bent zelfredzaam, flexibel, tactisch en communiceert makkelijk op alle niveaus.
 • Je kennis en ervaring met MS Dynamics Navision is een pré.

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie in een dynamische, pragmatische organisatie met ambitie.
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen de € 3025,- en € 4360,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

In de selectieprocedure maakt Nevi gebruik van een gedragstest.

Reageren? 

Herken jij je in deze omschrijving, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met onze Manager ICT, Danny van Wijngaarden, bereikbaar via telefoonnummer 088 3300 700.

Je CV én motivatie kun je sturen naar: Miranda ten Oever, HR manager, hrm@nevi.nl, onder vermelding van ‘Vacature Functioneel Beheerder”. Kijk op www.nevi.nl voor meer informatie.